Päiväsi alkaa noutamisella hotellista, josta matkustat Archanesin alueelle. Pienessä ja ystävällisessä ryhmässä sinulla on tilaisuus vierailla yhdellä viimeisistä oliiviöljyä tuottavista perhetiloista ja oppia kreetalaisen ekstra-neitsytöljyn salaisuudet. Vierailet myös dynaamisella boutique-viinitilalla, teet opastetun kierroksen sen tiloissa ja saat lisätietoja viinintuotannon, terroirin ja paikallisten rypälelajikkeiden maagisesta maailmasta.
Osallistu sensaatiomaiseen vierailuun perhetilalle ja perinteiseen oliivitehtaaseen. Omistajat johdattavat sinut tuotantoalueelle ja esittelevät sinulle ekstra-neitsytoliiviöljyn fantastisen maailman. Tämän jälkeen maistellaan oliiviöljynäytteitä. Sinulla on myös mahdollisuus maistella muita paikallisia tuotteita.
Seuraavaksi tapaat lupaavan ja dynaamisen viinintekijän, joka opastaa sinut viinitilansa ja viinitilansa läpi. Pääset yksinoikeudella tutustumaan tuotantotiloihin ja pääset kurkistamaan tuotantoprosessiin. Viiniesittelyn jälkeen voit maistella viittä eri saarella valmistettua viinilajiketta. Viinitilakierroksen jälkeen voit vierailla perinteisessä ravintolassa ja maistella lounaalla aitoa kreetalaista mezze-ruokaa. Nauti valmiista lautasista, jotka koostuvat lämpimistä ja kylmistä perinteisistä mezzes-annoksista, joissa on salaatteja, grillattua juustoa, oliivipannukakkuja, erilaisia lihoja ja vihanneslautasia. Jatka täällä viininmaistelua ja maista makeaa jälkiruokaviiniä ruoansulatuksen helpottamiseksi.