Tutustu Icaa ympäröivään viinialueeseen, joka tunnetaan Perun tärkeimpänä viinialueena punaviinin ja suositun paikallisen juoman piscon ansiosta. Vieraile Perun vanhimmalla viinitarhalla ja perinteisellä Pisco-viinitilalla ja opi, miten viiniä ja Piscoa valmistetaan, sekä tietysti maista Piscoa ja viiniä molemmissa viinitiloissa.
Aloita nouto Icasta tai Huacachinasta. Suuntaa ensimmäiselle pysähdyspaikallesi, Tacaman viinitilalle, jota pidetään yhtenä Etelä-Amerikan vanhimmista ja Perun ensimmäisistä viinitiloista, joka perustettiin 1500-luvulla. Vieraile vanhassa haciendassa ja tornissa, josta saat parhaat näkymät ja näet hehtaareittain viinirypäleitä. Sitten vierailet vanhassa ja uudessa tehtaassa ja näet, miten Tacama valmistaa viinejä ja Piscoja teollisen prosessin avulla. Sen jälkeen voit maistella heidän Piscojaan ja viinejään.
Suuntaa toiselle viinitilalle nimeltä El Catador, joka on tunnettu piscostaan. Pisco on vahva viina, joka tunnetaan Perun kansallisjuomana. Tutustu perinteiseen prosessiin, jolla Pisco valmistetaan, ja savipurkkeihin, jotka tunnetaan nimellä “botijas” ja joissa murskattujen viinirypäleiden mehu käy maaliskuun aikana (sadonkorjuuaika). Vieraile tislaamossa ja tutustu kuuluisan juoman viimeisiin valmistajiin. Sen jälkeen on aika maistaa täällä valmistettua Piscoa ja viiniä.
Sinulla on mahdollisuus syödä lounasta (ei sisälly hintaan) yhdellä viinitiloista, jotka valmistavat tyypillisiä ruokia tältä alueelta.