Tutustu Peruun toden teolla viini- ja pisco-kierroksella, johon sisältyy ylimääräisiä seikkailuja, kuten dyyni buggyn nousu ja aavikon auringonlasku. Ja tietysti voit maistaa Perun kansallisjuomaa itse, kun opit siitä kaiken.
Aloita nouto hotellista Icasta tai Huacachinasta. Suuntaa sitten ensimmäiselle pysähdyspaikallesi, Tacaman viinitarhalle, jota pidetään yhtenä Etelä-Amerikan vanhimmista ja Perun ensimmäisenä. Vieraile vanhassa haciendassa ja tornissa, josta avautuvat parhaat näkymät yli hehtaarien viiniköynnösten.
Vieraile sitten vanhassa ja uudessa tehtaassa ja näe, miten Tacama valmistaa viinejä ja piscoja teollisessa mittakaavassa. Ja tietysti kokeile heidän piscojaan ja viinejään ennen seuraavaa pysähdystäsi.
Suuntaa toiselle viinitilalle, El Catadoriin, joka on kuuluisa piscostaan. Tutustu siihen, miten lakrori valmistetaan perinteisesti savipurkissa, niin sanotuissa botijas-purkeissa, joissa murskattujen viinirypäleiden mehu jätetään käymään.
Vieraile seuraavaksi tislaamossa ja tutustu kuuluisan juoman valmistuksen viimeisiin vaiheisiin, ennen kuin maistat itse joitakin tuotteita.
Nauti vapaa-ajasta ja kokeile ruokaa jossakin viinitiloista, jotka valmistavat alueen tyypillisiä ruokia, omasta tahdostasi.
Seuraavaksi voit suunnata Huacachinan keitaalle ja saada adrenaliinisi nousemaan dyyni buggy -ajelulla, jonka dyynit ovat jopa 30 metriä korkeita. Kokeile vaikka hiekkalaudoitusta samoilla dyyneillä. Opi parhaat tekniikat ja temput kuljettajaltasi.
Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä voit katsella unohtumatonta auringonlaskua aavikolla. Sinut kuljetetaan takaisin majapaikkaasi matkan päätteeksi.