Uppoudu aitoon italialaiseen makaronivalmistukseen San Gimignanossa käytännön kokkauskurssillamme. Englanninkielisen ammattikokin johdolla sinusta tulee pastanvalmistuksen mestari. Sitten sinut johdatetaan keittiöömme ja aloitat kokemuksen!
Kurssimme alkaa keskittymällä hienoimpien ainesosien valintaan, mukaan lukien oikeanlaiset jauhot, ja oppimalla vinkkejä ja niksejä onnistuneen pastataikinan valmistamiseksi. Opit vaivaamaan, rullaamaan ja leikkaamaan pastan muotoja, kuten tagliatelle, pici ja ravioli.
Istu sitten alas nauttimaan työsi hedelmistä, joita täydennetään maistelemalla tunnetuimpia toscanalaisia viinejä ja ekstra-neitsytoliiviöljyä.
Tämä perheystävällinen kurssi sopii kaikille taitotasoille, ja se on hauska ja luova kokemus kaikille; jos sinulla on erityisiä ruokavaliotarpeita, kuten gluteeniton, vegaaninen, kasvissyöjä tai munaton pasta, kerro meille, niin otamme toiveesi huomioon.
Lounas- tai päivällisvalikoima:
• Alkuruoka: Toscanalaiset juustot ja leikkeleitä, bruschetta…
• Ensimmäinen ruokalaji: kolme erilaista pastaa, jotka olemme valmistaneet yhdessä (tagliatelle, pici ja ravioli).
• Jälkiruoka: cantuccini-keksejä jälkiruokaviinin kanssa.
Tunnin kesto: noin 120 minuuttia
Ateria ja maistelu Kesto: noin 90 minuuttia
- Viivyttelyä ei sallita! Viivästyksen sattuessa hallinto soveltaa peruutusehtoja välittömästi.