Tule mukaan kokkauskokemukseen ja opi valmistamaan perinteinen afrikkalainen ateria alusta loppuun.
IsƤntƤ kertoo myƶs afrikkalaisen keittiƶn historiasta, sen ainesosista ja siitƤ, miten reseptit ovat kehittyneet ajan myƶtƤ ja siirtyneet sukupolvelta toiselle.
Sinut toivotetaan tervetulleeksi erilaisilla afrikkalaisilla juomavalinnoilla ja maukkailla afrikkalaisilla alkupaloilla.
PƤivƤn aikana opit valmistamaan sadzaa (jauhettua jauhoateriaa), lihaisia naudanluita sekoitettuna vihreisiin vihanneksiin, kanamuhennosta, chakalakaa ja sokeripapuja. MeillƤ on myƶs vegaani- ja kasvissyƶjƤvaihtoehtoja. NƤmƤ ovat Paharin afrikkalaisen ravintolan myydyimpiƤ ruokia, joita monet rakastavat.
Jokaisella on mahdollisuus osallistua. Sen jƤlkeen nautimme aterian yhdessƤ, yhteisƶllisesti, kuten afrikkalaisissa kodeissa yleensƤ tehdƤƤn.
Kokemus pƤƤttyy afrikkalaiseen kuumaan juomaan (tee tai kahvi).
Nauti ateriasi rauhallisessa ympƤristƶssƤ yksityisesti perheen, ystƤvien, tyƶtovereiden ja eri puolilta maailmaa tulevien matkailijoiden kanssa ja koe afrikkalainen vieraanvaraisuus parhaimmillaan. Valmistaudu likaamaan kƤtesi, kun nƤytƤmme sinulle askel askeleelta, miten valmistetaan yksi parhaista aidoista afrikkalaisen keittiƶn aterioista.
Voit myƶs pyytƤƤ helposti seurattavan reseptin, jotta voit luoda kokkauskokemuksen uudelleen omassa keittiƶssƤsi.
TƤmƤ kokemus jƤrjestetƤƤn erillisessƤ huoneessa Pahari African Restaurantin vieressƤ.