Paikallisen oppaan johdolla opit kaiken Japanin sake-kulttuurista ja tämän ikonisen juoman historiasta. Tapaa paikallisia tuottajia, opi, miten sakea valmistetaan, ja vieraile kaupoissa, joissa on säilynyt kauan sitten menneiden aikojen tunnelma.
Nada on Japanin suurin saken tuotantoalue, ja siellä on jo pitkään toiminut useita sake-panimoita. Se on osa Nada-Gogō-nimellä tunnettua aluetta, joka koostuu viidestä sakea tuottavasta alueesta, jotka ovat kuuluisia Japanissa ja kansainvälisesti.
Alla on lueteltu joitakin pysähdyksiä, jotka ovat mahdollisia tyypillisellä matkasuunnitelmalla. Voit pyytää opastasi muokkaamaan sen toiveidesi mukaan.
Sawa no Tsuru -museo. Tämä museo sijaitsee vanhan tehtaan rakennuksessa ja esittelee saken valmistusprosessia ja vanhoja tiloja.
Sakuramasamune Kinenkan Sakuraen. Sakuramasamune-panimo, jossa on museo, ravintola, kahvila ja myymälä, on vierailijoiden käytössä.
Hamafukutsuru Ginjo -panimo. Uusi panimo, joka perustettiin vuonna 1996. He valmistavat korkealaatuista sakea nykyaikaisessa tehtaassa.
Kiku-Masamune Shuzo Kinenkan. Yksi suurimmista sake-panimoista. Museo sijaitsee vanhan tehtaan rakennuksessa ja kertoo saken valmistusprosessista ja vanhoista tiloista.
Hakutsuru Sake -panimomuseo. Toinen suurimmista sake-panimoista, jonka museo sijaitsee vanhassa tehtaassa. Tutustu tuotantoprosessiin ja laitteisiin.
Hakutaka Rokusuien. Perustamisestaan lähtien Hakutaka on pyrkinyt säilyttämään sake-panimoperinteitä ja -kulttuuria yhtenä Nadan alueen panimoista. Hakutaka Rokusuien avattiin vuonna 2001 kulttuurilaitoksena, jonka tarkoituksena on välittää sake-tietoutta vierailijoille.