Liity Nicolen seuraan tällä käytännön kokkauskurssilla ja tutustu curryn moniin eri puoliin, kun hän valmistaa aterian, jossa yhdistyvät vanhat tyylit ja uudemmat länsimaiset maut. Nicole opettaa sinulle, miten valmistetaan currykanaa (ja tofua kasvissyöjille), tehdään happamatonta litteää leipää, joka tunnetaan nimellä roti, sekä kaikki lisukkeet ja jälkiruoka. Nauti sitten kolmen ruokalajin lounas, joka sisältää kaikki kurssin reseptit.
Kun lounas on valmis, voit nauttia kolmen ruokalajin makujuhlasta istuen verannalla, josta on kaunis näköala Karibianmerelle.
Nicole opettaa kurssejaan hyvin epämuodollisella tavalla selittäen ruoan historiaa ja kertoen tarinoita Länsi-Intian elämästä. Curryn uskotaan tulleen Karibialle intialaisten palvelijoiden mukana orjuuden lakkauttamisen jälkeen. Curryn vaikutus Karibian keittiöön on valtava. Jokaisella saarella on oma erityinen maustesekoituksensa, josta syntyy ihana pataruoka. Keittiöissä on käyty monia keskusteluja siitä, millä saarella on paras curry… Kaikki ovat kuitenkin yhtä mieltä siitä, että curry ja roti on yksi niistä lohturuoista, joita ihmiset kaipaavat oltuaan jonkin aikaa poissa saarelta.
- Saatavilla myös kasvisvaihtoehtoja.
Tyypillinen menu sisältää:
Cocktailit: paikallista mehua, vettä talon säiliöistä ja Nicolen vanhanaikaista rommiboolia.
Alkuruoka: kookoslastuja, plantain chipsejä ja/tai maniokin chipsejä.
Pääruoka: Abbyn länsi-intialaista kanacurrya, dhal puri roti
Lisukkeet: paahdettu kurpitsa, kookosmaidossa keitetty pinaatti.
Jälkiruoka: yksittäisiä kookospähkinävahvikorttuja