Sinut noudetaan hotellisi aulasta paikallisella kuorma-autolla, joka sukeltaa pienen puron varrella sijaitsevaan kokkikouluumme.
Sitten aloitat aamu- tai iltapäiväkurssin valitsemalla tuoreita raaka-aineita aterioihisi. Ne on mitoitettu lautasille ja tarjottimille ruokia varten, joten sinun tarvitsee vain leikata, viipaloida, pilkkoa ja kuutioida ne.
Tutustu täydellisen thaimaalaisen aterian valmistuksen salaisuuksiin, kun yhdistät runsaat värit, ainutlaatuiset maut ja tuoksuvat mausteet herkullisiin tuoretuotteisiin. Saat tuntumaa aitoon thaimaalaiseen kulttuuriin valmistamalla etelä-thaimaalaista ruokaa.
Valitse aamupäivän tunnille 4 ruokalajia seuraavista:
• Massaman Curry Punainen Curry • Kana ja vihannesten keltainen curry • Lab kai (kanan minttusalaatti) • Pad Thai • Sekoitettua kanaa cashewpähkinöiden kanssa • Sekoitettuna paistettu makea ja hapan kana • Paistettua vihannesriisiä kanan tai vihannesten kanssa • Mausteinen katkarapukeitto (Tom Yam Goong) • Kanaa kookosmaidossa
Valitse iltapäiväkurssille 4 ruokalajia seuraavista:
• Kevätrullat • Makea tahmea riisi mango-curryn kanssa • Vihreä curry • Panang Curry • Pad Thai • Kanaa kookosmaidossa • Sekoitettua kanaa ja pyhää basilikaa • Papaija salaatti • Sekoitettuna paistettu aamukukka • Mausteinen katkarapukeitto
Tunti päättyy nauttimalla thaimaalaisia erikoisuuksia, joiden valmistamiseen olet käyttänyt aikaa. Palaa kotiin uusien kulinaaristen taitojesi kanssa, jotka liittyvät paistamiseen, curryjen, thaimaalaisten keittojen ja salaattien valmistamiseen.