Järjestän tämän kreikkalaisen makumatkan kreetalaisten tuotteiden kanssa. Keskitytään mausteiden ja laadukkaiden materiaalien suuriin etuihin, joista useimmilla kävijöillä ei ole mahdollisuutta saada tietoa. Kreikkalainen keittiö tarjoaa uskomattoman rikkaan ja monipuolisen valikoiman ruokia ja juomia, jotka ovat kirjaimellisesti tuhansien vuosien elämisen, ruoanlaiton ja syömisen huipentuma. Vaikka jokainen kreikkalainen ateria on tuore ja houkutteleva, se on myös matka Kreikan historiaan. Elintarvikkeiden nimet, ruoanvalmistusmenetelmät ja perusainekset ovat muuttuneet vain vähän ajan myötä. Leipä, oliivit (ja oliiviöljy) sekä viini muodostivat kreikkalaisten ruokavalion kolmijako-osan vuosisatojen ajan, aivan kuten nykyäänkin.
Voit nauttia ruoasta ja kokeilla erilaisia kreikkalaisia vaikeasti lähestyttäviä makuja. Kasvisruokaa, vegaaniruokaa ja välimerellistä ruokaa on täällä. Erilaisia kreikkalaisia lautasia, “mezedes” ja jälkiruokia lopussa. Kaikki mitä tarvitset täydelliseen lomaan on täällä.
Paikka vangitsee sinut, ehkä siksi, että luulet ajan pysähtyneen tai siksi, että toivotamme sinut tervetulleeksi tsikoudia-annoksella, jossa on kreetalaista korppuja ja tuoreita tomaatteja.
Kreikkalaisia ja kreetalaisia ruokia, pataruokia, Ladera, Mageirefta, Fava, Taramosalata, Fasolakia, täytetyt paprikat, tomaatit, kesäkurpitsat ja munakoisot.
Muinaiset kreikkalaiset ymmärsivät, että hyvä terveys oli sidoksissa fyysiseen ja sosiaaliseen ympäristöön sekä ihmisen käyttäytymiseen. He määrittelivät terveyden sisäisen ja ulkoisen ympäristön dynaamiseksi tasapainotilaksi. Lisäksi niissä otettiin huomioon terveyden fyysiset ja sosiaaliset taustatekijät, annettiin yksilöille ja yhteisöille vaikutusmahdollisuuksia uusien demokraattisten ja osallistavien instituutioiden avulla ja painotettiin terveyskasvatusta ja taitojen kehittämistä.