expedia
Levanto: Pesto-Making Class
Picture 4 for Activity Levanto: Pesto-Making Class
Picture 2 for Activity Levanto: Pesto-Making Class
Picture 1 for Activity Levanto: Pesto-Making Class
Picture 3 for Activity Levanto: Pesto-Making Class

Levanto: Peston valmistuskurssi

Arbaspaa Tour Organizer​
4,9 kautta 5
Ilmainen peruutusoikeus saatavilla
Hinta on 40 € per aikuinen
Yleistä
  • Ilmainen peruutusoikeus saatavilla
  • 1 h 30 min
  • Mobiilikuponki
  • Välitön vahvistus
  • Useilla kielillä
Yleiskuvaus
  • Tutustu kuuluisan ligurilaisen pestokastikkeen valmistuksen salaisuuksiin.
  • Opi ero käsintehdyn ja kaupasta ostetun peston välillä.
  • Maista kotitekoista pestoa lasillisen valkoviiniä ja paikallisia tuotteita nauttimalla.
  • Nauti pestonvalmistuskurssista Levanton historiallisen keskustan tunnelmassa.
  • Opi valmistamaan pestoa kaupassa, joka on ollut Levanton koti vuodesta 1976.

Aktiviteetin sijainti

    • Levanto
    • Levanto, Liguria, Italy

Kohtaamis-/lunastuspaikka

    • Meet your instructor at "Il laboratorio del Pesto".
    • Levanto, Liguria, Italy

Tarkista saatavuus


Levanto: Peston valmistuskurssi
  • Aktiviteetin kesto on 1 tunti ja 30 minuuttia1 h 30 min1 h 30 min
  • englanti
Alkamisaika: 11.00
Hintatiedot
40,00 € x 2 aikuista80,00 €

Yhteensä
Hinta on 80,00 €
ti 28.5. asti
Tämän sivun sisältö on saatettu tuottaa konekäännösohjelmalla

Mitä hintaan sisältyy ja mitä ei

  • Hintaan sisältyyHintaan sisältyyPeston valmistuskurssi
  • Hintaan sisältyyHintaan sisältyy Lasillinen viiniä ja paikallisia alkupaloja
  • Hintaan sisältyyHintaan sisältyy Oliiviöljyn maistelu
  • Hintaan ei sisällyHintaan ei sisällyLounas tai illallinen

Hyvä tietää ennen varauksen tekemistä

  • Ei sovellu: Alle 10-vuotiaat lapset
  • EU:n kuluttajan oikeuksia koskevien säädösten mukaisesti peruutusoikeus ei koske aktiviteettipalveluita. Palveluntarjoajan peruutuskäytäntöjä sovelletaan.

Mitä voit odottaa

Opi valmistamaan omaa pestoa paikallisten perinteiden mukaisesti tällä pestonvalmistuskurssilla. Liity ohjaajasi seuraan Levanton historiallisessa keskustassa, jossa “Peston laboratorio” on valmistanut tätä kuuluisaa, ikivanhaa kastiketta vuodesta 1976 lähtien.
Kun olet maistanut lasillisen kuohuviiniä ja paikallista ekstra-neitsytoliiviöljyä bruschettan päällä, maista modernilla menetelmällä valmistettua pestoa. Tee sitten pesto perinteisellä tavalla morttelissa.
Pese ja kuivaa basilikanlehdet ja hienonna ne yhdessä suolan, pinjansiementen ja valkosipulin kanssa. Lisää parmigianojuusto ja ekstra-neitsytoliiviöljy ja nauti paksusta ja tuoksuvasta pestosta.
Maista omaa kotitekoista pestoa yhdessä lasillisen valkoviinin ja paikallisten tuotteiden, kuten oliivien ja anjovisbruschettan kanssa.

Sijainti

Aktiviteetin sijainti

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Levanto
    • Levanto, Liguria, Italy

Kohtaamis-/lunastuspaikka

  • PEOPLEPEOPLE
    • Meet your instructor at "Il laboratorio del Pesto".
    • Levanto, Liguria, Italy