Funchalista ajamme Serra d'Águaan matkalla São Vicenteen, jossa ajamme maastoajelulle, josta avautuvat upeat näkymät saaren pohjoisosaan (Porto Moniz, Ribeira da Janela, Paúl da Serra ja São Vicente). Sen jälkeen saat unohtumattoman kestävän kokemuksen mehiläishunajamuseossa (Mel da Laurissilva), luonnonmukaisessa tuottajassa, jossa saat tietää, miten hunajaa tuotetaan ja mitä hyötyä siitä on sekä menneisyydessä ja nykyään käytetyistä välineistä. Voit myös maistella paikallista hunajaista makeaa herkkua samalla kun ihailet upeaa panoraamanäkymää laaksoon.
Sitten viemme sinut Madeiran viinialueen sydämeen, jossa sinut opastetaan Madeiran suurimman viinitarhan läpi. Tutustu Madeiran kuuluisien viinien rikkaaseen historiaan, kulttuuriin ja tuotantotekniikoihin, ennen kuin osallistut ammattimaiseen viininmaistajaisiin, joissa on tarjolla yksi roseeviini, kolme valkoviiniä ja kaksi punaviiniä sekä portugalilaisia juustoja ja chorizoa.
Tämän upean kokemuksen jälkeen pidämme lounastauon (ateriat eivät sisälly hintaan) ja vierailemme sitten yhdessä saaren ikonisimmista paikoista, Cabo Girãossa, joka on yksi maailman korkeimmista merijyrkänteistä (580 metriä) ja joka tunnetaan nimellä skywalk, josta avautuu upea panoraamanäkymä Atlantille, Câmara de Lobosiin ja Funchaliin (ei sisälly hintaan). Päätämme kierroksemme Câmara de Lobosin perinteisessä kalastajakylässä, jossa vierailemme Henriques & Henriques Madeira Wine Lodge -viinimajoituksessa maistelemassa (sisältyy hintaan) eräitä kuuluisia madeiralaisia viinejä: Makea ja kuiva (3 vuotta vanha), makea (10 vuotta vanha) ja kuiva (15 vuotta vanha). Täydellinen retki, jonka innoittajina ovat luonnon ja viinin ystävät.
Tärkeää: Tämä vierailu Henriques & Henriques -viinilodgeen ei ole saatavilla joidenkin portugalilaisten juhlapyhien aikana, mutta sen sijaan tarjoamme 20 minuutin vierailun perinteiseen kalastajakylään Camara de Lobosin lahdella.