Yksityinen jeeppisi Madeiran villiin itään:
Pakene Madeiran villille puolelle! Tutustu itärannikon dramaattisiin maisemiin ja piilotettuihin helmiin yksityisellä puolen päivän retkellä. Tutustu historiallisiin kaupunkeihin, näe henkeäsalpaavia näkymiä ja koe ainutlaatuisia paikallisia perinteitä.
Aloitamme seikkailumme kulkemalla Machicon viehättävän kaupungin läpi, joka oli portugalilaisten tutkimusmatkailijoiden ensimmäinen maihinnousupaikka Madeiralla (1419). Tutustu sen historialliseen keskustaan, selaa paikallisia käsityöläisliikkeitä ja nauti tämän kiehtovan kaupungin viehättävästä ilmapiiristä.
Matkamme jatkuu Pico do Facholle, 586 metrin korkeudessa sijaitsevalle näköalapaikalle, jolta avautuvat henkeäsalpaavat panoraamanäkymät Machicoon ja rannikolle, joka ulottuu kohti Ponta de São Lourençoa. Ota upeita valokuvia ja ihaile Madeiran panoraamanäkymiä tältä ainutlaatuiselta näköalapaikalta.
Jatkamme matkaamme Caniçalin läpi vanhan, luonnonkauniin tunnelin kautta, joka on muistutus madeiralaisten kekseliäisyydestä ja kestävyydestä yhdellä alueellisista teistä, ja se lisää seikkailun ripauksen itään päin suuntautuvaan matkaamme.
Seuraavaksi tutustumme Ponta de São Lourençoon, jossa näemme dramaattiset maisemat Miradouro do Roston näköalapaikalta, joka tarjoaa panoraamanäkymät karulle rannikolle ja laajalle Atlantin valtamerelle. Sitten tutkimme tämän reunan ympäristöä, josta avautuu vertaansa vailla olevia rannikkonäkymiä.
Jätämme etelärannikon taaksemme ja matkustamme saaren poikki tutustuaksemme rehevään ja vihreään pohjoisrannikkoon, joka on Madeiran toinen puoli. Tutustu Porto da Cruzin viehättävään kaupunkiin, joka sijaitsee viinitarhojen ja sokeriruokopeltojen keskellä pohjoisrannikolla. Kävele rantakadulla, käy perinteisessä Engenho de Santa Cruzissa (höyrykäyttöinen sokeriruokomylly - ainutlaatuinen todiste Madeiran teollisesta menneisyydestä) ja opi saaren sokeriruo'on tuotannon kiehtovasta historiasta. Nauti tilaisuudesta kokeilla herkullisia herkkuja, kuten hunajaa ja melassia, tai yksinkertaisesti maistella Madeiran kuuluisia juomia - rommia ja ponchaa.