Vain italiaa puhutaan. Tapaatte ammattimaisessa kokkaustyöpajassa Chef and the City, mutta ei hätää: mitään erityistaitoja ei tarvita, sillä kokkaatte yhdessä kokin ja/tai hänen ammattitaitoisen henkilökuntansa asiantuntevassa ohjauksessa, joten voitte tehdä ruokaa, vaikka ette olisi koskaan aiemmin punninneet jauhoja. Kun odotat kaikkien vieraiden saapumista, sinut toivotetaan tervetulleeksi viihtyisään ruokasaliin (kyllä, luit oikein, siellä ei ole vain keittiö), jossa on pieni tervetuliaisbuffet, jossa on tarjolla makeita ja suolaisia välipaloja, juomia, teetä ja kahvia. Valmistat kolme herkullista ja ainutlaatuista alkupalaa ja/tai yhden jälkiruoan eri puolilta maailmaa (ei mitään “lasagnea, jonka osaan tehdä todella hyvin, koska lukiossa luokkakaverini Emilian isoäiti opetti sen minulle”). Valmistat ruokaa noin 30 minuuttia, pidät tauon, jotta meillä on aikaa valmistella keittiötä muita reseptejä varten, ja palaat sitten keittiöön vielä 30 minuutiksi. Viimeinen tunti on kokonaan omistettu juuri valmistamiesi kulinaaristen ihmeiden maistelemiselle lasillisen hyvän viinin tai erityisen Chef and the City -cocktailin kera. Opitte, juttelette, tutustutte toisiinne ja pidätte hauskaa rennossa ilmapiirissä.
Kokemus tapahtuu ammattimaisessa CHEF AND THE CITY -ruokapaikassa, joka sijaitsee Via Laura Ciceri Visconti n. 4:ssä, jossa on kolme suurta ikkunaa ja kirkkaanpunaiset kyltit. Kun saavut paikalle, soita keskusikkunassa olevaa kelloa päästääksesi sisään (älä mene rakennukseen!). Odotan innolla tapaamistamme! Kokki Ilaria