Tervetuloa Acetaia Gambigliani Zoccoliin, joka on yksi harvoista jäljellä olevista etikkatehtaista, jotka tuottavat ainoastaan ja yksinomaan Modenan D.O.P.-perinteistä balsamiviinietikkaa.
Ehdotamme vierailua Antica Acetaia -tehtaalle, jonka jälkeen maistellaan rakkaita tuotteitamme ja nautitaan todellinen lounas.
Mario ja Giorgio Gambigliani Zoccoli toivottavat sinut tervetulleeksi ja esittelevät sinulle perheen, tilan, Modenan perinteisen D.O.P. balsamiviinietikan ja sen tuotantotekniikoiden historiaa. Jatkat vierailulla huvilan ullakolla sijaitsevaan Acetaiaan, jossa sinulle paljastetaan joitakin salaisuuksia ABTM D.O.P.:n maistamisesta ja gastronomisesta käytöstä.
Tässä vaiheessa olet valmis nauttimaan ABTM:n runsaasta maistelusta, joka on yhdistetty tuotteisiin, jotka ovat tehneet Emilia-Romagnasta kuuluisan kaikkialla maailmassa.
Ruokalista:
• Parmigiano Reggiano 3 eri ikäryhmää (18 kk, 24 kk ja yli 30 kk).
• 2 erilaista ricotta-juustoa (lehmän- ja lampaanjuustoa).
• 2 erilaista munakasta vihanneksilla (kesäkurpitsa, paprika ja sipuli).
• 3 erilaista paistettua nyyttiä (öljyllä, juustolla ja sienillä, juustolla ja kinkulla).
• 8 erilaista suolattua lihaa (esim. Prosciutto Crudo di Parma D.O.P., Mortadella “Bologna”, salami, ciccioli, coppa, pancetta, coppa di testa, silava)
• Risotto parmesaanin kanssa
• Makea
• Kahvi
• Talon katkerot
JOS TARVITSET KOULUKULJETUSTA MODENAN KESKUSTA, VOIMME ORGANISOIDA KOULUKULJETUKSEN €10 HINTAAN HENKILÖTÄ KANSSA (edestakaisin) MODENAN RAUTATIEASEMALTA (palvelu on taattu, jos varaus tehdään vähintään 24 tuntia etukäteen).
Balsamiset terveiset!
Mario ja George