Kääri hihat ja osallistu pizzanvalmistustyöpajaan entisessä Margheritan salongissa Napolissa. Opi perinteisiä ruoanlaittotekniikoita paikallisen kokin johdolla. Tutustu paikallisten raaka-aineiden aitoon makuun ja nauti juoma oman kotitekoisen pizzasi kanssa.
Saavu pizzapajaan, joka sijaitsee entisessä Margherita's Salonissa, Italian ensimmäisessä Chantant-kahvilassa. Se on nimetty kuningattaren mukaan, jolle pizza on omistettu. Nauti ruoanlaitosta historiallisesti ja kulttuurisesti arvokkaassa paikassa, joka sijaitsee Umberton gallerian palatsissa Napolissa.
Aloita tunti ottamalla esiliina vastaan ja luomalla taikina. Seuraa taikinan valmistusprosessia ja tutustu samalla ainesosiin ja tekniikoihin. Leikkaa taikina 600 vuotta vanhalla perinteisellä tekniikalla, jota kutsutaan mozzaturaksi.
Nauti paikallinen alkuruoka luomu- ja tuoretuotteista. Kuule laadukkaan ruoanvalmistuksen eduista, kun venytät pizzataikinaa ja lisäät kastiketta ja täytteitä.
Viimeistele Margherita-pizzasi ja laita se sitten neapoliittiseen uuniin rapeaksi ja kullanruskeaksi. Päätä päiväsi nauttimalla tuore pizza ja juoma. Saat henkilökohtaisen pizzadiplomin kotiin vietäväksi kurssin jälkeen.