expedia

Nat Geo Day Tour: Baguette ja Éclair vihkiminen ranskalaisen leipurimestarin kanssa

TUI European Cities​
Ilmainen peruutusoikeus saatavilla
Hinta on 149 € per aikuinen
Yleistä
  • Ilmainen peruutusoikeus saatavilla
  • 2 h 30 min
  • Mobiilikuponki
  • Välitön vahvistus
Yleiskuvaus
  • Tutustu Didier Lavryn historiaan, intohimoon ja savoir faireen.
  • Koe todellisen leipomon kulissien takainen toiminta.
  • Tutustu ranskalaisen kulttuurin tyypillisten symbolien merkitykseen
  • Ohjattua käytännön kokemusta taikinan työstämisestä ja leivän valmistuksesta.
  • Ota leipäsi ja éclairisi mukaan kotiin sekä leipomon esiliina.

Aktiviteetin sijainti

  • Le Petit Mitron Bakery
    • 8 Rue Oberkampf
    • 75011, Paris, Île-de-France, France

Kohtaamis-/lunastuspaikka

  • Le Petit Mitron Bakery
    • 8 Rue Oberkampf
    • 75011, Paris, Île-de-France, France

Tarkista saatavuus


Nat Geo Day Tour: Baguette ja Éclair vihkiminen ranskalaisen leipurimestarin kanssa
  • Aktiviteetin kesto on 2 tuntia ja 30 minuuttia2 h 30 min
    2 h 30 min
  • englanti
  • Ruoka ja juomat
Kielivaihtoehdot: englanti
Alkamisaika: 10.00
Hintatiedot
149,00 € x 2 aikuista298,00 €

Yhteensä
Hinta on 298,00 €
ke 6.8. asti
Tämän sivun sisältö on saatettu tuottaa konekäännösohjelmalla

Mitä hintaan sisältyy ja mitä ei

  • Hintaan sisältyyHintaan sisältyyOpastettu kierros
  • Hintaan sisältyyHintaan sisältyyRuoan maistelu
  • Hintaan sisältyyHintaan sisältyyRuoanlaittokurssi
  • Hintaan ei sisällyHintaan ei sisällyKuljetus

Hyvä tietää ennen varauksen tekemistä

  • Tämä kiertue järjestetään vähintään 2 ja enintään 8 hengelle.
  • Toiminta sopii pyörätuolin käyttäjille ja henkilöille, joilla on vaikeuksia kävellä pitkiä matkoja.
  • Kierros kulkee ensimmäisessä kerroksessa
  • Juomat sisältävät vettä ja lasillisen samppanjaa.
  • EU:n kuluttajan oikeuksia koskevien säädösten mukaisesti peruutusoikeus ei koske aktiviteettipalveluita. Palveluntarjoajan peruutuskäytäntöjä sovelletaan.

Mitä voit odottaa

Löydä sisäinen “boulanger” Didier Lavryn leipomossa Pariisin 11. kaupunginosassa. Osallistu käytännönläheiselle kurssille, jossa opit valmistamaan ja leipomaan aitoa ranskalaista leipää ja éclaireja. Didier on intohimoinen ja ammattitaitoinen leipuri, joka tiesi jo nuoresta pitäen, että hänen kohtalonsa on leipominen. Hänen leipomonsa Boulangerie Le Petit Mitron sijaitsee Pariisin sydämessä - perheyritys, jossa Didierin taito valmistaa herkullisia leipiä ja leivonnaisia näkyy takahuoneessa, kun taas hänen vaimonsa toivottaa asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi edessä.

Teollisen leivänvalmistuksen parissa alkaneen uransa jälkeen Didier tajusi, että hän haluaisi viedä intohimonsa mieluummin tyydyttävämpään suuntaan. Siitä lähtien hän on hionut käsityöläisleipomista paikallisia, korkealaatuisia raaka-aineita käyttäen, ja nyt hän avaa leipomonsa keittiön jakaakseen osaamisensa kanssasi. Kun astut sisään hänen boulangeriensa sisälle, voit oppia tarkalleen, miten ranskalaiset valmistavat niin herkullista leipää ja leivonnaisia, kun seuraat Didierin vinkkejä ja esittelyjä.

Tämän yksityisen leipomiskokemuksen avulla pääset Boulangerie Le Petit Mitronin kulissien taakse ja pääset tutustumaan ikonisten ranskalaisten peruselintarvikkeiden, kuten patongin ja choux-taikinan, historiaan. Pue esiliina päällesi - muistoksi kotiin vietäväksi - ja ryhdy itse tekemään patonkia ja éclairia Didierin asiantuntevassa ohjauksessa. Nosta lopuksi juhlalasi samppanjaa Didierin kanssa ja kohota malja päivän saavutuksille aitoon ranskalaiseen tyyliin.

Sijainti

Aktiviteetin sijainti

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIESLe Petit Mitron Bakery
    • 8 Rue Oberkampf
    • 75011, Paris, Île-de-France, France

Kohtaamis-/lunastuspaikka

  • PEOPLEPEOPLELe Petit Mitron Bakery
    • 8 Rue Oberkampf
    • 75011, Paris, Île-de-France, France