Koe juhlavuoden ihme Roomassa italialaiseen perinteeseen perustuvalla juhlavalla pastanvalmistuskurssilla. Olitpa sitten pyhiinvaellusmatkalla tai tutustumassa Roomaan rakkaittensa kanssa, liity seuraamme valmistamaan tuoretta pastaa, nauttimaan luomuviinistämme ja nauttimaan uudistumisen ja yhteisöllisyyden hengestä samalla kun nautit Italian ajattomia makuja!
Opi pastanvalmistuksen käsityötaitoja kokilta Roomassa järjestettävässä ruoanlaittotyöpajassa. Tee 3 erilaista pastaa vääntötangolla ja pastaleikkurilla. Näe, miten aitoa italialaista kastiketta valmistetaan, ja nauti luomuksistasi ryhmäsi kanssa.
Tavataan Rooman keskustassa sijaitsevalla kokkikoululla. Pue keittiösilkkusi yllesi ja seuraa kokin vaiheittaisia ohjeita, joiden avulla voit valmistaa ravioleja, tortellineja ja fettuccineja eri muodoissaan munien ja jauhojen avulla. Täydellistä vääntimen ja pastaleikkurin käyttöä.
Seuraavaksi opit kaikki vaiheet kastikkeiden, kuten “Pommarola” (tomaattikastike), valmistamiseksi. Tomaattikastike valmistetaan etukäteen, sillä sen on kypsennettävä 2 tuntia, kun taas ravioleihin ja tortellineihin tarkoitetun voi- ja salviakastikkeen valmistaa kokki edessäsi.
Istu lopuksi pöytään ryhmäsi kanssa ja maistele valmistamaasi pastaa ja herkullisia kastikkeita.
Juttele muiden osallistujien kanssa samalla kun syöt ja nautit ystävällisestä italialaisesta ilmapiiristä. Kulauta toscanalaista luomuviiniä nimeltä Dalle Nostre Mani, joka on tuotettu aktiviteetin tarjoajan tilalla. Nauti jälkiruoka ja limoncello-shotti kulinaarisen kokemuksesi päätteeksi.