expedia

Olbia: Olbia: Perinteinen pastanvalmistus Opastettu työpaja

Escursì​
Ilmainen peruutusoikeus saatavilla
Hinta on 119 € per aikuinen
Yleistä
  • Ilmainen peruutusoikeus saatavilla
  • 4 h
  • Mobiilikuponki
  • Välitön vahvistus
  • Useilla kielillä
Yleiskuvaus
  • Pidä hauskaa laittamalla kätesi taikinaan ja muotoilemalla sitä.
  • Nauti sardinialaisen keittiön omaleimaisista ja aidoista mauista.
  • Opi uusia reseptejä tehdäksesi vaikutuksen ystäviin ja perheeseen maukkailla ruokalajeilla.

Aktiviteetin sijainti

    • Olbia
    • Olbia, Sardegna, Italy

Kohtaamis-/lunastuspaikka

    • Via Dettori, 6, 07026 Olbia SS, Italia | The meeting point is at the address indicated, on the Piazza Mercato, at the Rosinita restaurant at number 6. You will recognise the square by its imposing glass roof and the restaurant by its pink-painted façade.
    • Olbia, Sardegna, Italy

Tarkista saatavuus


Olbia: Olbia: Perinteinen pastanvalmistus Opastettu työpaja
  • Aktiviteetin kesto on 4 tuntia4 h
    4 h
  • englanti
Alkamisaika: 16.00
Hintatiedot
119,00 € x 2 aikuista238,00 €

Yhteensä
Hinta on 238,00 €
la 5.7. asti
Tämän sivun sisältö on saatettu tuottaa konekäännösohjelmalla

Mitä hintaan sisältyy ja mitä ei

  • Hintaan sisältyyHintaan sisältyyPerinteinen ruoanlaittotyöpaja
  • Hintaan sisältyyHintaan sisältyy Opas
  • Hintaan sisältyyHintaan sisältyy Opetusmateriaalit
  • Hintaan sisältyyHintaan sisältyy Maistelu

Hyvä tietää ennen varauksen tekemistä

  • Ei sallittu: Lemmikit
  • EU:n kuluttajan oikeuksia koskevien säädösten mukaisesti peruutusoikeus ei koske aktiviteettipalveluita. Palveluntarjoajan peruutuskäytäntöjä sovelletaan.

Mitä voit odottaa

Olbiassa, Koillis-Sardiniassa, asiantuntevat oppaamme opastavat sinua valmistamaan perinteistä kotitekoista sardinialaista pastaa, kuten gnocchia, raviolia ja kuuluisaa Ogliastralle tyypillistä culurgiones-juustoa.
Arvokkaiden vinkkien ansiosta voit kokeilla käsiäsi ja löytää monia kuriositeetteja, joita voit tuoda osaksi jokapäiväistä elämääsi. Sen jälkeen voit maistella omin käsin valmistettuja tuotteita maukkaalla lounaalla tai illallisella, jossa tarjoillaan perinteisiä ruokia, jotka on kuitenkin uudistettu nykyaikaisella tavalla tuoreilla ja paikallisilla tuotteilla.
Laita kätesi taikinaan ja varaa tämä kokemus perheesi ja ystäväsi kanssa!

Työpajan aikana asiantunteva oppaamme opastaa sinua perinteisen kotitekoisen sardinialaisen pastan valmistuksessa, kuten malloreddus, culurgiones tai ravioli erilaisilla täytteillä kauden mukaan.
Jokaisella pastatyypillä on oma tarinansa, omat erikoisuutensa ja erityispiirteensä:

  • Malloreddus: Malloreddus tunnetaan myös nimellä gnocchetti, ja ne ovat ohuiden raidallisten kuorien muotoisia, ja ne valmistetaan mannajauhoista ja vedestä. Niitä voi maistella erilaisten kastikkeiden ja mausteiden kanssa, yleensä lihakastikkeen ja runsaan sardinialaisen pecorino-juustoraasteen kera.
  • Culurgiones: raviolia muistuttavat täytetyt pastat, jotka ovat Ogliastran (Keski-Itä-Sardinia) kulinaarinen erikoisuus ja jotka yleensä nautitaan perunoista, pecorino-juustosta ja mintusta koostuvalla täytteellä.
  • Ravioli: tyypillinen pasta, jossa on makea ja hapan täyte sardinialaista ricottaa, jossa yhdistyvät täydellisesti makean ja suolaisen ainesosien yhdistelmä.

Ohjelma:
Laboratorio käsintehtyä pastaa, joka kestää noin 2 ja puoli tuntia.
Työpajassa valmistettujen tuotteiden maistelu veden, viinin, hedelmien ja tyypillisten sardinialaisten makeisten, digestivien ja kahvin kera, joka kestää noin tunnin. Suvaitsemattomuustapauksissa on otettava yhteyttä mahdollisimman pian varausvahvistuksessa olevaan puhelinnumeroon.

Sijainti

Aktiviteetin sijainti

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Olbia
    • Olbia, Sardegna, Italy

Kohtaamis-/lunastuspaikka

  • PEOPLEPEOPLE
    • Via Dettori, 6, 07026 Olbia SS, Italia | The meeting point is at the address indicated, on the Piazza Mercato, at the Rosinita restaurant at number 6. You will recognise the square by its imposing glass roof and the restaurant by its pink-painted façade.
    • Olbia, Sardegna, Italy