Erikoistuneella maatilalla Olmedossa, Luoteis-Sardiniassa, opit valmistamaan sahramilla maustettua juustoa ja ricottaa.
Kokeile taitavan paikallisen paimenen opastuksella eri tuotantovaiheita, joissa käytetään ainutlaatuista maustetta, jolla on monia hyötyjä, ja nauti aktiviteetista, joka sopii koko perheelle, niin aikuisille kuin lapsillekin. Koe päivä uppoutuneena luontoon, jota rikastuttavat kiehtovat oppitunnit ja tarinat.
Työpajan päätteeksi voit maistella tyypillisiä sahramilla tuoksuvia sahramituotteita ja tutustua tämän arvokkaan mausteen viljelyn kiehtovaan tarinaan.
FARM
Kokemus tapahtuu sahramin luomuviljelyyn erikoistuneella tilalla, joka on sertifioitu voimassa olevien säännösten mukaisesti. Paikallisen asiantuntijan opastuksella saat tietää, miten idea tämän arvokkaan tuotteen kasvattamisesta syntyi. Hän esittelee sinulle tilan historiaa ja käytettyä luonnonmukaista viljelymenetelmää. Tutustu valmistuksen jokaiseen vaiheeseen noin puolitoista tuntia kestävässä työpajassa, jonka pitää paikallinen paimen, joka opettaa sinulle, miten sahramilla maustettua juustoa ja ricottaa valmistetaan. Päätä kierros viimeisen puolen tunnin aikana maistelemalla herkullisia paikallisia tuotteita.
MAISTIAISET
Maistiaiset sisältävät kypsytettyä pecorino-juustoa, ricotta- ja sahramileipää, paikallista kuivamakkaraa, vettä, lasillisen Sella- ja Mosca-tilojen puna- tai valkoviiniä sekä sahramilikööriä.