Jos etsit kokemusta, jossa voit oppia tuoreen pastan valmistuksen salaisuudet, älä jätä väliin tätä pastatyöpajaa Massamassa, Oristanon kylässä Länsi-Sardiniassa.
Antonellan seurassa saat ainutlaatuisen ja hauskan käytännön kokemuksen, jossa opit vanhoista perheperinteistä. Hän kertoo sinulle tyypillisistä sardinialaisista pastatyypeistä, jotka valmistetaan vain mannasta, vedestä ja suolasta, ja paljastaa perheiden reseptejä. Hänen kanssaan valmistat malloreddusta ja fregulaa, hän opettaa sinulle, millaiset kastikkeet ovat parhaita niiden pariksi, ja työpajan päätteeksi nautit näistä herkullisista ruokalajeista hyvän viinilasillisen kera.
Tämän kokemuksen ansiosta voit hämmästyttää ystäviäsi ja sukulaisiasi terveellisten ja suussa sulavien ruokien valmistuksella.
Tila perustettiin vuonna 1857, ja se on Unioncameren tunnustama historiallinen yritys. Vihreiden niittyjen ja luonnonmukaisten hedelmätarhojen ympäröimässä 1800-luvun lopun rakennuksessa on paljastunut kivityö, joka on kunnostettu maisemastandardien mukaisesti. Täällä on jatkettu viiden sukupolven ajan perinteitä, joissa viljellään ja jalostetaan raaka-aineita ja tuodaan ne pöytään aitoja aistikokemuksia varten.
Lounaaseen sisältyy kaksi tyypillistä sardinialaista ruokalajia, malloreddus ja fregula, lasi viiniä, vettä, leipää ja kahvia. Allergioita, intoleransseja sekä kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja on mahdollista ottaa huomioon, kunhan asiasta ilmoitetaan etukäteen varausvahvistuksessa olevaan numeroon vähintään kaksi päivää ennen kokemusta.