Koe sisilialainen kulinaarinen matka mukavasti huvilassasi tai kotonasi arvostetun yksityisen kokin opastuksella. Ilta alkaa, kun kokki saapuu valitsemaasi paikkaan ja tuo mukanaan parhaat kauden ainekset Palermon markkinoilta. Kun aurinko laskee kaupungin ylle, katso, kuinka henkilökohtainen kokki valmistaa tuoreista paikallisista tuotteista, merenelävistä ja lihasta gourmet-aterian. Juo tervetuliaislasillinen Proseccoa, kun sisilialaisten yrttien ja mausteiden aromit täyttävät ilman ja luovat pohjan unohtumattomalle illalle. Ensimmäisestä ruokalajista jälkiruokaan jokainen ruokalaji on tarina sisilialaisista perinteistä ja intohimosta. Voit aloittaa klassisilla antipastoilla, kuten panelleilla (rapeat kikhernepannukakut) tai caponatalla (makeahappoinen munakoisomuhennos) ruokahalusi herättämiseksi. Seuraavaksi voit nauttia käsintehtyä pastaa - ehkäpä Palermon kuuluisaa pasta con le sardea (tuorepastaa sardiinien ja villifenkolin kera) - ja esitellä saaren moninaisia kulttuurivaikutteita. Nauti pääruokana suussa sulavaa, yrttikuorrutettua tonnikalapihviä tuoreeltaan Välimereltä (tai mehevää liharuokaa), jonka jokaisen kanssa kokki kertoo paikallisen alkuperän. Kokki kertoo jokaisen ruokalajin historiasta ja perheresepteistä ja tekee illallisesta yhtä lailla kulttuurimatkan kuin kulinaarisenkin matkan. Koko illan ajan jokainen yksityiskohta hoidetaan moitteettomalla palvelulla ja henkilökohtaisella huomiolla. Pöytäsi katetaan tyylikkäästi - joko omassa ruokasalissasi tai yhteistyökumppanisi eksklusiivisessa tilassa - hienoilla liinavaatteilla, kiiltävillä aterimilla ja kynttilänvalolla, jotka luovat ylellisen tunnelman. Ruokailun aikana keittiömestari huomioi jokaisen yksityiskohdan ja ajoittaa jokaisen ruokalajin täydellisesti. Olet tervetullut kysymään kysymyksiä, kurkistamaan keittiöön ja näkemään kulinaarisia taidonnäytteitä toiminnassa tai vain istumaan ja nauttimaan VIP-kohtelusta. Tässä intiimissä ympäristössä voit keskustella seurueesi kanssa ilman ravintolan häiriötekijöitä ja nauttia samalla sisilialaisen vieraanvaraisuuden huipusta. Sisilialainen illallinen ei ole täydellinen ilman makeaa loppuratkaisua. Päätä ateria dekadentilla jälkiruoalla - ehkä kotitekoisilla cannoleilla, jotka on täytetty silkkisellä ricotta-juustolla ja pistaasipähkinöillä - täydellinen päätös gastronomiselle seikkailullesi. Kohota malja illalle talon valmistamalla limoncellolla tai runsaalla espressolla digestivona. Kun ilta on ohi, kokki jättää keittiösi tahrattomaksi ja antaa sinulle henkilökohtaiset reseptikortit, jotta voit luoda Sisilian maun uudelleen omassa kodissasi. Olipa kyseessä häämatkaillallinen, perheen jälleennäkeminen tai yritystapahtuma, tämä Palermon yksityinen kokki tarjoaa sisilialaisen vieraanvaraisuuden huipun. Korosta Palermossa oleskeluasi eksklusiivisella kotiruokailuseikkailulla ja löydä la dolce vita -elämän todellinen merkitys, jossa poikkeuksellinen ruoka ja unohtumattomat hetket yhdistyvät oman tilasi mukavuudessa.