Astu keittiömestari Winnien lämpimään ja eloisaan keittiöön ja löydä Panaman sielu, yksi mojito, yksi tarina ja yksi ruokalaji kerrallaan.
Tämä on enemmän kuin ruoanlaittokurssi. Se on iloinen, viinanhuuruinen illanistujaiset paikallisessa kodissa, jossa tuntemattomista tulee ystäviä ja mauista muistoja.
Kun minttuiset mojitot alkavat virrata (ne ovat pohjattomia!), käärit hihat ja sukellat Panaman rakastetuimpiin ruokiin tai vain siemailet ja katselet, miten taika kehittyy.
Winnien lämpimän opastuksen johdolla voit tutustua 10 aitoon reseptiin, suussa sulavista carimañoloista raikkaaseen cevicheen, kermaiseen kassavaan, makeaan ananasriisivanukkaaseen ja muuhun. Jokaisella suupalalla on oma tarinansa, jokaisella kulauksella hymy.
Kasvissyöjä? Meillä on sinut - kerro vain meille.
Tulitko tänne vain syömään ja juomaan? Varaa nimellä “lapsi” ja saat erikoishinnan.
Opit, kokkaat ja syöt:
- Mojitot! Pohjaton. Minttu ja muita makuja.
- Pico de Gallo - Salsan panamalainen vivahde.
- Voi-kassava yrttien kanssa - Sopii mojitojen seuraksi.
- Fish Ceviche - Valmistetaan tuoreesta Tyynenmeren kalafileestä.
- Picante-kastike - Chombo-pippurikastike, joka antaa makua ja voimaa.
- Carimañolas - jauhelihalla täytetyt Yuccamuusikakut. Erinomainen baariruoka
- Arroz con Pollo - Riisi- ja kanapata, jossa on paljon kasviksia.
- Arroz con Piña - Ananaksella maustettu riisivanukas.
- Chicheme - juotava maissikermajälkiruoka
- Chicha de Saril - Jäädytetty tee, joka on valmistettu mausteiden kanssa maustetusta ruusunmarja (hibiskus) infuusiosta.
Jotta voimme taata kaikkien vuorovaikutuksen, osallistumisen ja omituisuuden, pyrimme pitämään luokkamme 4 oppilaan kokoisena, ei koskaan yli 7 oppilaan.
Jos sinulla on yksi illallinen Panamassa, opettele tekemään sellainen kanssamme!