Tutustu aidon balilaisen keittiön salaisuuksiin tällä kokopäivän kokkauskierroksella perinteisessä kylässä. Käy vilkkaalla torilla, tutustu ainutlaatuisiin paikallisiin ainesosiin ja opi kokeneiden kokkien reseptejä kauniissa puutarhakeittiössä.
Lähde hotelliltasi ja aloita kaupungin läpi kulkeva gastronominen matka. Ensimmäinen pysähdys on paikallisilla markkinoilla, jossa henkilökohtaiset avustajat auttavat sinua valitsemaan tuoreita raaka-aineita, kuten vihanneksia, yrttejä, lihaa ja mausteita, joita käytät ruoanlaittotunnilla.
Seuraavaksi tutustut riisiplantaasiin ja opit kaiken riisin viljelystä ja valmistuksesta. Nauti samalla luonnonympäristön kuvankauniista maisemista.
Jatka matkaa Laplapanin kylään, joka on perinteinen balilainen kylä, ja paikalliset kyläläiset toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi. Opi balilaisen ruoan valmistuksen salaisuus valitsemistasi aineksista. Kokeneet kokit ovat paikalla opettamassa ja ohjaamassa koko oppitunnin ajan.
Ole vuorovaikutuksessa kokkitovereidesi kanssa ja tutustu käteviin tekniikoihin, kun valmistat kolme alkuruokaa, neljä pääruokaa ja yhden balilaisen jälkiruoan. Kattavan kokkikoulun jälkeen istut alas ja nautit herkullisia balilaisia ruokalajeja oman luomuksesi lisäksi.
Seuraava vierailu on Batuan-temppelissä, joka on yksi Balin vanhimmista temppeleistä. Kun vierailet Balin temppeleissä, sekä miesten että naisten on käytettävä sarongia, huivia tai vyötärölle sidottua vyötärönauhaa. Batuan-temppelissä on sarvi ja liivit, joita voit käyttää ilmaiseksi niin kauan kuin vierailet temppelissä.