Aktivoi aistisi lipulla Pariisin Paradis Latin Show'hun. Uppoudu paikalliseen taide-elämään tämän aistillisuuden, runouden, tunteiden ja huumorin houkuttelevan illan aikana, kun olet nauttinut herkullisen 3-ruokalajin aterian esityksen aikana.
Astu sisään kabareeseen, ja näyttelijät, tanssijat ja taiteilijat toivottavat sinut tervetulleeksi. Sukella surrealistiseen ja yllättävään tunnelmaan.
Nauti syödessäsi poikkeuksellisen laulajan esityksestä ja katso ainutlaatuista kabaree-esitystä. Nauti lopuksi upeasta L'Oiseau Paradis -esityksestä.
Valittavana on 2 illallismenua, Automn/Winter “Prestige” tai Guy Savoyn allekirjoittama “Gustave Eiffel”.
Automn/Winter Eiffel Prestige Menu Automn/Winter Eiffel Prestige Menu
Aloittajat
Siipikarjan- ja vasikanlihapatee pistaasipähkinöiden ja punajuuren kanssa mausteena.
tai
Värit Paradis
Savustettua lohta, piparjuurikermaa, parsakaalimuusia, lohimunia ja savustettua voisabayonia.
tai
Sieni velouté, kukkakaali-hasselpähkinä, rapeaa Comté-juustoa.
Pääruoat
“Koulibiac”-tyylinen lohi, valkoinen voikastike, inkivääri-infuusio
tai
Cocotte “naudanlihaa ja porkkanoita”
tai
Monivärisiä vihanneksia, kananmunaa ja parmesaania.
Kypsennetyt vihannekset: artisokkamuusia, monivärisiä porkkanoita, keltaisia punajuuria, sokeroituja tomaatteja, purjoa, monivärisiä retiisejä ja nauriita. Luomumunaa, parmesaanitahnaa ja ruohosipulia.
Jälkiruoat
Ranskalainen suudelma
Eksoottinen maku, combawa-ananassorbetti, mango-passionhedelmäinen insertti, tummalla suklaalla päällystetyn ladyfinger-keksin päällä.
tai
Päärynä kvittenissä
Kermavaahdotettua päärynaganachea, kvittenimassaa, pikkuleipäkeksejä. Valkosuklaapilven ja höyhenen muotoinen.
Automn/Talvi-valikko
Terriini hanhenmaksaa, butternut-kumkvatti-chutney, melba-paahtoleipää.
tai
Munakokottia, kastanjoita ja valkoisen tryffelin emulsiota
tai
Remoulade avokadosta ja ravusta, äyriäishyytelöä, Granny Smith -omenaa sekä sekoitus krassia, shisoa, retiisikrassia ja nasturtiumin kukkaa.
Pollackin filee makeilla mausteilla, maa-artisokka, beurre blanc, jossa on korianteria, paahdettua makua
tai
Merikalan medaljonkeja, sahramivihanneksia “bourride-tyyliin "
tai
Paradis Wellington “tarjoillaan raakana”
Naudan ulkofilee, Pariisin sienikastiketta, cecina (naudan kinkkua) lehtitaikinassa Paistettu raakana, naudanliha jus ja portviiniä
Pierre Hermén jälkiruoat
Pierre Hermén Infinitly Lemon
Sitruunakerma, raakaa sitruunamehua, sokeroitua sitruunaa, kevyttä sitruunakermaa, sitruunapikkuleipää,
Sitruunahyytelöä, sitruunajäätelöä, rapeaa sitruunamarenkia
tai
Makea nautinto
Makujen, tekstuurien ja lämpötilojen esittely maitosuklaan ja hasselpähkinän ympärillä.
Juomat: 1/2 pullo kivennäisvettä - 1/2 pullo punaviiniä - 1/4 pullo samppanjaa.
*Paradis Latinalainen valikoima