Tutustu klassisten ranskalaisten leivonnaisten salaisuuksiin 3 tunnin kokkauskurssilla Pariisissa. Tämä kurssi järjestetään Latinalaisessa korttelissa, vain muutaman askeleen päässä Notre-Dame de Parisista, ja isäntäsi toivottaa sinut tervetulleeksi työskentelemään 3-7 hengen luokissa, jotta saat intiimimmän kokemuksen.
Aloita tervetuliaisvirvokkeella ja tutustu leipurikollegoihisi. Sitten on aika kääriä hihat ja leipoa! Työskentelet noin 2 tuntia käytännönläheisten ohjeiden mukaan ja opit valmistamaan Pâte à Choux'ta ja Crème Pâtissière et Chantillya, jotka ovat monien ranskalaisten leivonnaisten rakennusaineita, sekä joitakin suolaisia herkkuja.
Opettele putkittamaan ja hallitse ranskalaisen konditorian perustekniikka. Luo sitten omia suklaa-eklaareja ja kermavaahtokakkuja.
Silloin syntyperäinen ranskalainen tulee paikalle kertomaan pari tarinaa ranskalaisesta kulttuurista ja pâtisseriesta - usein kieli poskessa - samalla kun nautit teetä, kahvia tai luomuhedelmämehuja. Lähde ruoanlaittoseikkailustasi mukanasi laatikollinen omia luomuksiasi, jotka voit jakaa ystäviesi ja perheesi kanssa. Tai pidä ne itselläsi syötäväksi parin seuraavan päivän aikana!