Tutustu Parman herkullisiin tuotteisiin tällä opastetulla puolen päivän kierroksella. Näe, miten Parmigiano Reggiano valmistetaan, tutustu Parman kauniiseen maaseutuun ja opi balsamiviinietikan salaisuudet.
Lähde aamulla Parmasta ja suuntaa kohti Ylämaata. Pysähdy Parmigiano Reggiano -juustolassa ja kiertele sitä oppaasi kanssa. Opi kaikki vaiheet luonnollisesta prosessista, joka johtaa kaikkien juustojen kuninkaan “syntyyn”.
Astu sisään vaikuttaviin kypsytyshuoneisiin ja seiso 5000 Parmigiano Reggiano -juustopyörän ympäröimänä, maistele eri-ikäisiä juustoja ja opi, miten juusto paranee ajan myötä.
Palaa bussiin ja matkusta läpi kauniin Parman maaseudun. Pääset Parman kinkkutehtaalle ja seuraat tämän arvostetun kinkun valmistusta huolellisesta lihan valinnasta sen huolelliseen kypsytykseen. Maista Parman kinkun ja muiden paikallisten leikkelteiden ainutlaatuista makeutta.
Pysähdy seuraavaksi viihtyisässä trattoriassa ja maista Parman keittiön parhaita herkkuja. Nauti herkullisista alkupaloista, tortelli d'erbettasta (kotitekoista pastaa, joka on täytetty ricottajuustolla ja pinaatilla) ja kauden jälkiruoasta, jonka seurana on lasi Lambrusco-viiniä, vettä ja kahvia.
Kierroksen päätteeksi voit vierailla 300 vuotta vanhassa kartanossa, joka on omistettu balsamiviinietikalle. Kuuntele tarina perheestä, joka pitää etikkaa elämänsä arvokkaimpana lahjana, ja ihaile jopa 25 vuotta vanhoja mustaa kultaa sisältäviä tynnyreitä.
Maista eri-ikäisiä balsamiviinietikoita ja löydä epätavallisia reseptejä ennen paluuta Parmaan.