expedia

Parmigiano Reggiano & Parman kinkku gastronominen puolipäiväinen retki

My Tour - My Rent srl​
7.6 kautta 10
Hyvä
Ilmainen peruutusoikeus saatavilla
Hinta on 76 € per aikuinen
Yleistä
  • Ilmainen peruutusoikeus saatavilla
  • 5 h
  • Mobiilikuponki
  • Välitön vahvistus
  • Nouto tietyistä hotelleista
  • Useilla kielillä
Yleiskuvaus
  • Tutustu Parman perinteisimpien tuotteiden salaisuuksiin.
  • Käynti Parmigiano Reggianon tehtaalla
  • Katso suolauskone ja jäähdytyskennot.
  • Maista alueen tyypillisiä tuotteita
  • Lue lisää oppaastamme Parmasin gastronomiasta.

Aktiviteetin sijainti

  • Parma
    • Parma, Emilia-Romagna, Italy

Kohtaamis-/lunastuspaikka

  • NH Hotels
    • 31 Viale Paolo Borsellino
    • 43121, Parma, Emilia-Romagna, Italy

Useita kohtaamis-/lunastuspaikkoja saatavilla. Saat listan kaikista paikoista tarkistamalla sijaintitiedot.

Tarkista saatavuus


Parmigiano-Reggianon ja Parman kinkun gastronominen puolipäiväinen retki
  • Aktiviteetin kesto on 5 tuntia5 h
    5 h
  • englanti
  • Ruoka ja juomat
Alkamisaika: 8.30
Hintatiedot
76,00 € x 1 aikuinen76,00 €

Yhteensä
Hinta on 76,00 €
Tämän sivun sisältö on saatettu tuottaa konekäännösohjelmalla

Mitä hintaan sisältyy ja mitä ei

  • Hintaan sisältyyHintaan sisältyyNouto ja luovutus Parmassa
  • Hintaan sisältyyHintaan sisältyyVierailu Parmigianon tehtaalle
  • Hintaan sisältyyHintaan sisältyyVierailu Parman kinkkutehtaalle
  • Hintaan sisältyyHintaan sisältyyParmigiano Reggiano, Parman kinkku ja viininmaistelu
  • Hintaan ei sisällyHintaan ei sisällyJuomarahat

Hyvä tietää ennen varauksen tekemistä

  • Huomioithan, että noutoaika kokouspaikasta voi vaihdella paikallisen liikenteen mukaan.
  • 14-vuotiaista ja sitä nuoremmista ei tarvitse maksaa.
  • Tämä kiertue vaatii vähintään 2 aikuista osallistujaa
  • EU:n kuluttajan oikeuksia koskevien säädösten mukaisesti peruutusoikeus ei koske aktiviteettipalveluita. Palveluntarjoajan peruutuskäytäntöjä sovelletaan.

Mitä voit odottaa

Tutustu Parman perinteisimpien tuotteiden salaisuuksiin tällä puolen päivän pienryhmäretkellä. Tutustu ensin Parmigiano Reggianon tehtaaseen. Kun opas on esitellyt lyhyesti Parmigiano Reggianon historian pääpiirteet, aloitamme vierailun paikallisessa “casellossa”. Tässä vaiheessa maito keitetään “caldere”-keittimessä ja Parmigiano Reggiano tulee ulos. Sinulla on mahdollisuus vierailla suolavedessä ja kypsytyshuoneessa, jossa on mahdollista “hakata” juustoa kuten Parmigiano Reggiano Consortiumin asiantuntijat tekevät. Vierailun päätteeksi tarjotaan maistiaiset kolmesta eri Parmigiano Reggianon kypsytyksestä paikallisen punaviinin ja muiden tyypillisten Parmesan-tuotteiden kanssa.Sitten saavumme Parman kinkkutehtaalle. Opas esittelee kierroksen puhumalla lyhyesti historiasta ja vierailemalla “kylmävaiheessa”, jossa tuoretta lihaa käsitellään. Täällä valitaan vain parhaat lihat, jotka jalostetaan “Prosciutto di Parma” -lihaksi. Näet suolauskoneen ja jäähdytyskennot. Täältä siirrymme maustehuoneiden läpi, joissa voit haistaa tyypillisen kinkun tuoksun, ja “spillatura” -järjestelmän avulla ne leimataan kuuluisalla “Corona di Parma” -merkillä.Vierailu päättyy Parman kinkun ja Malvasian, tämän alueen tyypillisen viinin, maisteluun.

Sijainti

Aktiviteetin sijainti

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIESParma
    • Parma, Emilia-Romagna, Italy

Kohtaamis-/lunastuspaikka

  • PEOPLEPEOPLE NH Hotels
    • 31 Viale Paolo Borsellino
    • 43121, Parma, Emilia-Romagna, Italy
  • PEOPLEPEOPLEConsorzio del Prosciutto di Parma
    • 1 Largo Piero Calamandrei
    • 43121, Parma, Emilia-Romagna, Italy
  • PEOPLEPEOPLEParcheggio Est
    • Parcheggio Est
    • 43123, Parma, Emilia-Romagna, Italy
  • PEOPLEPEOPLEMercure Parma Centro Stendhal
    • 3 Via Giambattista Bodoni
    • 43121, Parma, Emilia-Romagna, Italy