expedia
Cortona: Cooking Class at a Farmhouse
Cortona: Cooking Class at a Farmhouse
Cortona: Cooking Class at a Farmhouse
Cortona: Cooking Class at a Farmhouse
Cortona: Cooking Class at a Farmhouse

Pasta tai pizza ruoanlaittokurssi Cortonassa, kasvissyöjä ja vegaani

Curioseety ​
Ilmainen peruutusoikeus saatavilla
Hinta on 120 € per aikuinen
Yleistä
Yleiskuvaus
  • Osallistu käytännön ruoanlaittokurssille Toscanan maaseudulla.
  • Hanki mielenkiintoisia ruoanlaittovinkkejä
  • Nauti viininmaistelusta
  • Lounasta tai illallista yhdessä
  • Tuo opitut reseptit kotiin.

Aktiviteetin sijainti

  • Casa Bellavista
    • 40 C.s. Creti
    • 52044, Corton, Toscana, Italy

Kohtaamis-/lunastuspaikka

  • Casa Bellavista C.S. Creti, 40 52044 Cortona (AR)
    • 52044, Cortona, Tuscany, Italy

Tarkista saatavuus


Pasta tai pizza ruoanlaittokurssi Cortonassa, kasvissyöjä ja vegaani
  • Aktiviteetin kesto on 3 tuntia ja 30 minuuttia3 h 30 min3 h 30 min
  • englanti
  • Ruoka ja juomat
Kielivaihtoehdot: englanti
Alkamisaika: 11.00
Hintatiedot
120,00 € x 1 aikuinen120,00 €

Yhteensä
Hinta on 120,00 €
to 30.5. asti
Tämän sivun sisältö on saatettu tuottaa konekäännösohjelmalla

Mitä hintaan sisältyy ja mitä ei

  • Hintaan sisältyyHintaan sisältyyKokkauskurssi
  • Hintaan sisältyyHintaan sisältyyLounas tai illallinen
  • Hintaan ei sisällyHintaan ei sisällyKuljetus

Hyvä tietää ennen varauksen tekemistä

  • Kuljetus (voidaan järjestää pyynnöstä)
  • Ilmoita etukäteen mahdollisista ruokavaliorajoituksista.
  • Tule tapaamispaikalle 10 minuuttia etukäteen
  • EU:n kuluttajan oikeuksia koskevien säädösten mukaisesti peruutusoikeus ei koske aktiviteettipalveluita. Palveluntarjoajan peruutuskäytäntöjä sovelletaan.

Mitä voit odottaa

Simonetta esittelee sinulle keittiönsä, joka on täynnä kirjoja, mausteita, purkkeja täynnä kuivattuja hedelmiä ja tietenkin seinällä roikkuvia kattiloita ja pannuja, koska tilaa ei ole enää jäljellä. Ruoanlaittokurssit ovat täydellinen uppoutuminen hänen elämäntapoihinsa, sekoitus ruokaa ja kulttuuria, mutta myös käytännöllisyyttä. Opettele tekemään ruokia, joita voit helposti valmistaa kotonasi, ja hämmästytät itseäsi luomalla raviolia, tuorepastaa, gnocchia ja pizzaa.

Simonetta opettaa sinulle yksinkertaisia mutta tärkeitä arkiruoanvalmistuksen niksejä, kuten miten korvata ainesosa viime hetkellä, mutta tärkeintä on, että sinulla on intohimoa ruokaa kohtaan ja tuoreita yrttejä käsilläsi. Tarjolla on perinteisiä Toscanan ruokia, kuten villifenkolilla maustettua ankkaa, liharagua, pici, tagliatelle tomaattikastikkeella, cantuccikeksejä, mutta myös renessanssiajan ruokia, kuten ankkaa appelsiinikastikkeella jacarabaccia, jonka Caterina De Medici vei Ranskaan XV vuosisadalla ja joka sitten saavutti suosion kuuluisana Soup à l'Oignonina.

Mukana on italialaisen keittiön klassikkoruokia, kuten pizzaa, ricottajuusto- ja pinaattiraviolia, peruna-nocchia, kalasalaattia ja paljon muuta! Osallistujat työskentelevät kaikki raaka-aineiden kanssa luodakseen lopullisen ruokalajin, kaikki seuraavat eri vaiheita ja saavat maistaa. Ruoanlaittokurssin jälkeen on paras aika - syödä ruokaa, ja niin “tutti atavola“, yhdessä hyvän lasillisen viiniä.

Sijainti

Aktiviteetin sijainti

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIESCasa Bellavista
    • 40 C.s. Creti
    • 52044, Corton, Toscana, Italy

Kohtaamis-/lunastuspaikka

  • PEOPLEPEOPLECasa Bellavista C.S. Creti, 40 52044 Cortona (AR)
    • 52044, Cortona, Tuscany, Italy