Mikään ei ole niin hienoa kuin kokea Kroatian kulttuuria sen kulinaarisen perinnön kautta, kotimaisten yrttien tuoksun ja perinteisen vieraanvaraisuuden lämmön ympäröimänä. Matkusta Adrianmeren rannikkoa pitkin ja koe ruoanlaittokurssi perheen maatilalla, joka sijaitsee yhdessä Konavlen aidoista kylistä.
Aloita vierailusi tervetuliaisjuomalla, ennen kuin yksi perheenjäsenistä esittelee päivän suunnitelman ja esittelee kartanoa. Tämän jälkeen vieraat jaetaan ryhmiin valmistamaan erilaisia ruokia lounaaksi, ja sitten on käytännön ruoanlaittokokemuksen aika. Samalla kun tutustut kroatialaisen ruoanlaiton salaisuuksiin, osallistut myös viininmaistajaisiin,
Kun sinulle on selitetty perheen viinintuotannon historiaa, istuudut yhteiseen lounaspöytään ja nautit luomuksesi. Päivän päätteeksi on mahdollisuus ostaa perheen kotitekoisia tuotteita, kuten viiniä, liköörejä ja makeisia. Mikä olisikaan parempi tapa tutustua Adrianmeren rannikon keittiöön kuin luoda ja maistaa sen kulinaarisia ihmeitä.