Ararat on perinteinen armenialainen brandy, jonka historia ulottuu vuoteen 1887. Araratin laakson ainutlaatuisista valkoisista rypäleistä valmistettu ja vuosisatoja vanhoissa armenialaisissa tammitynnyreissä kypsytetty konjakkityylinen brandy on pehmeän täyteläisen makuinen, ja siinä on kuivattujen hedelmien, hasselpähkinän ja mausteiden vivahteita. Ararat on syntynyt savoir-fairen ja luonnon anteliaisuuden yhdistelmänä, ja se on kuulunut Pernod Ricard -konserniin vuodesta 1999.
Vieraile Jerevan Brandy Company -yrityksessä ja opi, miten armenialaisen konjakin ainutlaatuiset aromit luodaan.
Hengitä syvään, kun haistat herkät ainesosat, joista syntyy yksi Armenian aromaattisimmista eliksiireistä. Asiantuntija isännöi maistelutyöpajan, jonka avulla voit tutustua konjakkien erityisiin makuihin ja ominaisuuksiin, jotka tekevät konjakista maailmanlaajuisesti nautitun.
Kiinnitä huomiota makeisiin ja lämmittäviin sävyihin, sillä sinua opetetaan erottamaan eri sekoitukset ja vuosikerrat toisistaan. Tämän houkuttelevan makukierroksen aikana opit myös konjakin valmistuksesta; rypäleiden valinnasta ja sadonkorjuusta tislaukseen ja pullotukseen.
Nauti oppiessasi täydellisistä ruokapareista ja tislaamon historiasta, ennen kuin palaat kotiin vilpittömänä konjakin tuntijana.