GOURMET-ILLALLINEN:
Aloittajat
- BUENOS AIRES HORA CERO: Argentiinalaistyylinen liha-empanada - veitsellä leikattu, kypsennetty kinkku- ja mozzarellajuusto-empanada.
- REVIRADA/ CAESAR-SALAATTI-CESAR-SALAATTI: Grillattua kanaa, vihreitä lehtiä, makeutettuja leipäkrutonkeja, rapeaa pekonia, parmesaanilastuja ja caesar-kastiketta.
- CHIQUILIN DE BACHIN /COUNTRY SOUP: Savustettu anco kurpitsa Confited päärynät kerma, italialainen parmesaani raastettua juustoa tarjoillaan Focaccia leipää ja Ciboulette.
- DECARÍSIMO / SEA FLAVOR: Savustettu chileläinen lohitartar patagonialaisilla katkaravuilla, jotka on paneroitu kookospähkinässä, pankossa, hunajakastikkeessa ja passionhedelmässä.
Pääruoka
ADIOS NONINO / PUNAINEN LIHA: Angus-rotupihvi maalaisperunoilla, maukkaiden argentiinalaisten kastikkeiden Chimichurry ja Creole seurana.
LO QUE VENDRA /PASTA: Kotitekoinen leivottu rotolo, joka on täytetty ricotta- ja pinaattiricotta-juustolla, parmesaanijuustogratiinilla, filetokastikkeella ja ripauksella kermaa.
BALADA PARA UN LOCO /WHITE MEAT: Pamplonan kana ohuella viipaleella rapeaa pekonia, täytteenä valikoituja pähkinöitä, perinteistä Mar Del Platan juustoa, haudutettuja vihanneksia, polentaa ja Anco-kurpitsasufflea pehmeässä purjosipulikastikkeessa.
AMELITANGO /KASVISRUOKALAUTANEN: Grillattuja vihanneksia, rapeita linssejä, marinoitua violettia sipulia ja fenkolikastiketta.
ESCUALO / KALAT: Päivän tuore saalis tarjoillaan Grilla de vihannesten, Bouchon-perunoiden ja seesamituoksun kanssa.
FUGA Y MISTERIO / LASTEN MENU: Kotitekoinen hampurilainen -angus rotua -, karamellisoitua sipulia, salaattia, tomaattia, katkeransuloista suolakurkkua, cheddarjuustoa ja paistettuja perunoita.
Jälkiruoka
- MILONGA DEL ANGEL / MASCARPONE PARFAIT: Mascarpone-juustoparfait, jossa on makeaa maitokastiketta, rapeaa suklaata ja kuivattuja hedelmiä.
- LIBERTANGO /PANNA COTT: Valkoisesta suklaasta valmistettu Panna Cotta, jossa on passionhedelmälihaa ja patagonialaisia punaisia hedelmiä.
- VUELO AL SUR / VAAHTOKAKKU: Kakku: Suklaamousse marquise-pohjalla ja appelsiinivanukas jäätelön kera.
- VERANO PORTEÑO / TIRAMISU: Tiramisu: Klassinen italialainen jälkiruoka - kotitekoinen vanilja upotettu intensiiviseen kahvinesteeseen ja Amarettoon, raastettuun suklaaseen ja pehmeään Mascarpone-juustovaahtoon.
Juomat
Trivento Golden Reserve Malbec ja Golden Reserve Chardonnay -viini. Ilmaista vettä, limsaa, olutta, kahvia tai teetä.
TANGO SHOW:
Piazzolla-tangosekstettimme, jota säestävät erinomainen baletti ja argentiinalaisten äänten parhaimmisto, tarjoaa joka ilta ainutlaatuisen show'n: “Las Cuatro Estaciones del Tango” (Tangon neljä vuodenaikaa) perustuu Astor Piazzollan perinteisiin lauluihin ja suuriin argentiinalaisiin säveltäjiin.
YKSITYINEN KULJETUS
Voit valita yksityisauton enintään 4 hengelle (vähintään 2 hengelle).