Tutustu kuuluisaan pisanilaiseen ruokaperinteeseen gastronomian asiantuntijan johdolla. Onko sinulla nälkä? Sitten tämä kiertue on täydellinen paikka aloittaa!
Tapaa paikallinen opas Piazza Garibaldilla. Sieltä voit liittyä pieneen ryhmään (enintään 15 henkeä) ja vaeltaa historiallisen keskustan kaduilla etsien perinteisiä makuja ja paikallista ruokaa.
Nauti toscanalaisia juustoja ja leikkeleitä yhdessä Pisan vanhimmista viinibaareista. Ateria ei tietenkään olisi täydellinen ilman virkistävää Aperol Sprits -juomaa.
Seuraavaksi voit maistaa Pisan kuuluisaa cecinaa - herkkua, jota ei kannata jättää väliin. Tämä herkullinen focaccia eroaa muista italialaisista pizzoista, sillä se on hyvin ohut ja valmistettu kikhernejauhoista.
Pysähdy bottegassa, jota pyörittää nuori ryhmä ihmisiä, jotka kasvattavat omia luomuvihanneksia maatilallaan. Nauti kolme kausittaista käsityöläisoluiden maistiaista.
Tutustu ravintoloihin, jotka vain paikalliset tuntevat, ja ihastu tyypillisiin ruokiin, kuten villisikapastaan ja kaupungille tyypilliseen pappa al pomodoro -pastaan. Huuhtele kaikki alas hyvällä lasillisella viiniä tai käsityöläisoluella. Päätä makeaan makuun cantuccini con Vin santo - toscanalaisella jälkiruokaviinillä valmistetuilla kekseillä.
3 tunnin hyvän ruoan ja juoman jälkeen paikallinen opas päättää kierroksen Pisan keskustassa.