Kun olet Italiassa, tee niin kuin italialaiset tekevät! Opi tekemään pizzaa ja gelatoa käsin!
Tämä kierros sopii kaikille, jotka etsivät hauskaa ja täyttävää iltapäivää! Ammattitaitoinen ja viihdyttävä kokki esittelee sinulle ensin näiden ikonisten luomusten eloisan historian (opit nopeasti, miten intohimoisesti italialaiset suhtautuvat pizzaan ja gelatoon)!
Hauskan esittelyn jälkeen pizzakokki (pizzaiolo) kertoo sinulle pizzan valmistuksen salaisuudet. Opit, miten saat aikaan pehmeän ja joustavan taikinan, joka venyy lähes paperinohueksi. Kuuntele sitten tarkkaan, kun kokki kertoo “nikseistä” maukkaan mutta kevyen tomaattikastikkeen valmistamiseksi. Kun paistat pizzaa omassa uunissasi kotona, sinä ja vieraasi hämmästytte, kun maistatte aitoja italialaisia makuja.
Kun olet oppinut tekemään pizzaa, on aika tehdä gelatoa! Tutustu yksinkertaisiin, raaka-aineisiin ja opi valitsemaan parhaat saatavilla olevat tuotteet. Opit makujen kehittämisestä ja luonnonvärien käytöstä, kuumennus- ja pakastustekniikoista sekä niiden erilaisista vaikutuksista ainesosiin. Vaikka gelaton taustalla oleva tiede on kiehtovaa, paras osa on lopputuote! Tarkkaile, miten lämmin suklaa valuu tuoreeseen kermaan, ja kun se on täydellistä koostumusta. On vihdoin aika tehdä makutesti!
Mikään ei ole parempaa kuin kotitekoinen pizza ja gelato. Näiden perinteisten reseptien aidot italialaiset maut ja intohimo tekevät päivästä unohtumattoman. Tämä pizza- ja gelatoluokka sopii erinomaisesti perheille, pariskunnille, yksin matkustaville ja ystäville. Se on helppo ja hauska kokemus, joka jää ikuisesti mieleesi.