Tapaa ystävällinen viinintekijäsi ja koe ainutlaatuinen kokemus Rodoksella. Tutustu paikallisiin rypälelajikkeisiin ja vieraile viinitarhassa.
Vieraile viinitarhoilla, selitämme perusteellisesti viininviljely- ja viininvalmistusmenetelmimme vieraillessamme jokaisessa tuotantovaiheessa.
Kun olemme nauttineet auringosta, lähestymme ulkobaaria, jossa käydään syvällinen viininmaistajainen ja keskustellaan käyttämistämme viininvalmistusmenetelmistä.
Jälkeenpäin vedotaan ruokahaluasi tekemällä ruoanlaittotunti, johon osallistuminen on vapaaehtoista, mutta yleensä melko hauskaa.
Ruoanlaitto-osan päätteeksi voit istua viinitarhoille päin olevalle ravintola-alueellemme, jossa sinulle tarjotaan moniruokalajin tapas-tyylinen ateria. Kutsumme niitä “mezedeiksi” ja uskomme, että he noudattavat kreikkalaisen keittiön löytämisen teemaa ja tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia yhdistää tuotantomme eri viinejä.
Ruokalista on enimmäkseen kasvissyöjä: paikallinen leipä, kreikkalainen salaatti, Tzatziki, Tirokafteri, Munakoisosalaatti ja paljon muuta.
Aterian päätyttyä kutsumme sinut sisätiloihin, jossa esittelemme tislaamomme, kuvailemme tislausmenetelmiämme ja lopuksi annamme maistaa paikallista puristettua rypäletislettä “tsipouro”, joka toimii parhaiten ruoansulatusta edistävänä.