Koe aito kulinaarinen kokemus Mola di Barissa. Opi valmistamaan perinteistä kotitekoista orecchietteä paikallisessa talossa, tyypillisessä Trullossa! Tutustu aitoon paikalliseen keittiöön, kun valmistat oman lounaan tai illallisen. Valmista hienostunut italialaisten erikoisuuksien menu!
Kokemus koostuu perinteisen paikallisen keittiön pienestä kurssista, jossa on valikoima Etelä-Italian klassisia valmisteita, ja sen jälkeen lounaasta tai illallisesta perheeni kanssa rennossa ilmapiirissä.
Toivotan teidät tervetulleeksi trullo-talooni, ja kun olemme tavanneet ja nauttineet hyvän aperitiivin, alamme valmistaa joitakin aterian ruokia.
Vuodenajasta riippuen valmistamme hyvän ensimmäisen ruokalajin kotitekoista pastaa tai toisen ruokalajin lihaa vihannesten kera, ja tarjolla on tyypillinen paikallinen jälkiruoka.
Tyypillisten ruokien joukosta voimme valita klassisen pastan ja nauriiden tai sunnuntain ragùn, leipien lihapullien tai lihakyljysten ja kastikkeen välillä, ja jälkiruokien osalta voimme valmistaa klassisia keksejä manteleilla tai hyvää tiramisua.