Tapaat henkilökuntamme hotellilla tai lentokentällä, ja ensin ajamme Merkatoon, joka on koko Afrikan suurimmat ulkoilmamarkkinat. Merkato, jonka italialaiset perustivat noin vuonna 1937, on suuri ulkoilmamarkkinapaikka Afrikassa, joka kattaa useita neliökilometrejä ja työllistää arviolta 13 000 ihmistä 7 100 liiketoimintayksikössä.
Toiseksi ajamme tuoreiden vihannesten markkinoille ostamaan kaikki tarvittavat elintarvikkeet, myöhemmin ajamme kotiin.
Injera, Etiopian kansallisruoka Injera (Enjera) on Etiopian keittiön peruselintarvike, joka valmistetaan fermentoimalla teff-jauhoja ja vettä ja keittämällä se sitten kuumalla pannulla. Prosessissa luodaan alkutekijä, sekoitetaan se jauhoihin ja veteen, annetaan seoksen käydä ja lopuksi paistetaan ohuita pannukakkuja.
Etiopialainen kahviseremonia on syvään juurtunut sosiaalinen rituaali, jossa kahvi valmistetaan ja tarjoillaan erityisten käytäntöjen mukaisesti ja joka symboloi ystävyyttä, kunnioitusta ja vieraanvaraisuutta. Siihen kuuluu tyypillisesti kolme kierrosta kahvia, joista jokaisella on ainutlaatuinen symboliikka, ja se on Etiopiassa merkittävä osa jokapäiväistä elämää ja erityisiä tilaisuuksia.
Etiopialainen linssimuhennos, joka on helppo valmistaa ja jonka maku on uskomattoman syvällinen. Jos olet kasvissyöjä ja pidät lihattomista aterioista, tämä on loistava ruokalaji ateriakiertoon. Etiopialaisten linssien valmistukseen tarvitset pippurijauhetta, tomaattia, sipulia, ruokaöljyä ja hieman ruokasuolaa.
Osallistu tälle ainutlaatuiselle, yksilölliselle ja aidolle Addisin kiertomatkalle tutustumaan rikkaaseen etiopialaiseen keittiöön. Myöhemmin ajat hotellillesi tai lentokentälle END of Service.