Päiväsi alkaa tapaamalla paikallisen ja ystävällisen matkanjohtajamme hotellissasi. Hänen kanssaan suuntaat ensimmäiselle pysäkille Barrranquillan keskustaan. Kun olet perillä, aloitat matkan useisiin ravintoloihin, joissa paikalliset toivottavat sinut tervetulleeksi parhaiden makujen ja tarinoiden kera heidän keittiönsä historiasta ja perinteistä.
Tyypillisiä ruokia, joita pääset maistamaan, ovat muun muassa butifarra, fritos ja arepa. Butifarra, maustettu sianlihamakkara. Kibbes, kuuluisa libanonilainen liharuoka, jossa on Kolumbian leima. Fritos: kaikenlaisia friteerattuja välipaloja, jotka on valmistettu yuccasta, maissijauhosta, vihreästä jauhosta ja paljon juustoa. Arepa de huevo (Arepa kananmunalla): arepa on yksi perinteisimmistä kolumbialaisista lautasista. Sitä syödään lähes kaikkialla maassa monina eri versioina. Karibianmeren rannikolla tämä maissipohjainen tortilla paistetaan yleensä ja täytetään maukkaalla kananmunalla.
Vierailet myös paikallisilla ruokakojuilla maistelemassa ja opit näiden makujen historiasta ja erilaisista vaikutteista, jotka ovat tehneet niistä erityisiä ja ainutlaatuisia. Kun päivä lämpenee, pysähdy maistamaan tuoreita juomia ja kylmiä alkupaloja, jotka on valmistettu tyypillisistä hedelmistä ja makeisista. Lopuksi sinut ajetaan takaisin hotelliisi.