Lähde kulinaariselle matkalle kreikkalaisen keittiön rikkaiden perinteiden pariin asiantuntijakokin vetämällä käytännönläheisellä kokkauskurssilla. Tutustu Kreikan rakastetuimpien ruokalajien taiteellisuuteen ja historiaan, kun valmistat ja nautit huolella kuratoidun kolmen ruokalajin aterian ja nautit samalla henkeäsalpaavista auringonlaskunäkymistä Unescon Akropolis-kaupungin yllä.
Aloita kokemuksesi tapaamalla paikallinen kokki, joka esittelee sinulle tuoreet, korkealaatuiset raaka-aineet, jotka ovat aidon kreikkalaisen keittiön perusta. Tutustu kulinaarisiin salaisuuksiin ja perinteisiin tekniikoihin, jotka herättävät jokaisen reseptin eloon, ja opi valitsemaan parhaat ainesosat jokaiseen ruokalajiin. Kääri sitten hihat ylös ja paneudu kolmen ruokalajin menun valmisteluun, jossa on kausikohtaisia komponentteja, jotka on huolella valittu korostamaan perinteisten kreikkalaisten alkupalojen, pääruokien, jälkiruokien ja erikoiskastikkeiden makuja.
Päätä kulinaarinen seikkailusi ihastuttavalla tavalla valmistamalla paikallinen kermapiirakka, jossa on ripaus sitruunaa. Kun nautit jokaista suupalaa, voit osallistua rikastuttaviin keskusteluihin, jotka paljastavat kiehtovia näkemyksiä Kreikan kulttuurista ja historiasta. Täydennä ateriaasi lasillisella hyvää viiniä laajasta valikoimasta, joka on ostettavissa paikan päällä. Nauti jokaisella kulauksella ja jokaisella suupalalla auringonlaskun lumoavasta näkymästä ikonisen Akropoliksen yllä, mikä luo unohtumattoman ruokailukokemuksen Ateenan sydämessä.