Yksi mielenkiintoisimmista ja kiehtovimmista kokemuksista Toscanassa on osallistuminen yksityiselle ruoanlaittokurssille. Toscanan keittiö perustuu yksinkertaisiin mutta maukkaisiin resepteihin, jotka kuuluvat juurtuneisiin perinteisiin ja ovat peräisin viisailta maanviljelijöiltä. Ennen kaikkea aiomme opettaa sinulle kuinka kopioida näitä ruokia kotona.
Ruoanlaittokurssi pidetään Tenuta Torcianon viinitilalla, viehättävällä ja autenttisella tilalla San Gimignanossa Chiantin alueella.
Kokkimme ovat kaikki paikallisia, jotka ovat aina tehneet ruokaa perheelleen ja jotka valmistavat tunneillamme juuri niitä aterioita, joita toscanalaiset syövät kotona, samoista tuoreista ja aidoista raaka-aineista erittäin hyödyllisten temppujen avulla.
Opit kotitekoisen pastan valmistuksen ja muita yksinkertaisia ja herkullisia Toscanan reseptejä, joista kokkimme päättää vuodenajan mukaan.
Kurssin aikana teemme ruokaa kiinteistön ekstra-neitsytoliiviöljyllä ja nautimme monista mahtavista Toscanan viineistä. Tunnin lopussa istut pöydän ääressä ja nautit kaikista valmistamistasi herkuista.
Ruoanlaittokurssimenu (se voi vaihdella vuodenajasta riippuen):
• Alkuruoka: Ruoka, jonka valmistimme yhdessä
• Ensimmäinen kurssi: Kotitekoinen pasta yhdessä valmistetun kastikkeen kanssa
• Toinen kurssi: Yhdessä valmistamamme ruoka
Tunnin kesto: noin 120 minuuttia
Ateria ja maistelu Kesto: noin 90 minuuttia
- Viivyttelyä ei sallita! Viivästyksen sattuessa hallinto soveltaa peruutusehtoja välittömästi.