Saapuessasi vilkkaaseen kokkistudioon ystävälliset ohjaajasi tervehtivät sinua, ja voit istahtaa mukavasti alas kupin kahvia tai teetä sekä nostalgisia välipaloja ja suupaloja nauttimaan. Aloita tunti hauskalla jäänmurtopelillä, joka auttaa sinua syventymään Singaporen perintöön, ruokaan ja kulttuuriin. Sen jälkeen saat lisätietoja päivän aikana valmistettavista ruokalajeista, aina ruokalajin alkuperästä ja paikallisista raaka-aineista.
Pue esiliina ja kokinhattu päällesi ja siirry keittiöön valmistamaan 3 singaporelaista erikoisruokaa. Sinulle tarjotaan täysin varustetut ruoanlaittotyöpisteet ja raaka-aineet, ja ohjaajasi opastavat sinua tiiviisti, jotta voit oppia kaikki ruokien valmistusvaiheet, jotta voit helposti valmistaa niitä kotona.
Istu lopuksi alas ja nauti työsi hedelmistä - sensaatiomaisen herkullisista Singaporen ruokalajeista, jotka olet valmistanut itse. Nauti tyytyväisyydestä hyvin tehtyyn työhön ja jatka seurustelua uusien ystävien kanssa hyvän aterian äärellä. Tämä on myös hyvä hetki kerätä lisää paikallista asiantuntijatietoa, kuten parhaita ruokapaikkoja tai tekemistä Singaporessa loppuelämäsi ajaksi.
Meillä on kiinteä ruokalista joka viikko, joten tarkista, että valitsemasi luokan ruokalista sopii sinulle:
Joka maanantai: Nasi Lemak, Sambal-katkarapuja ja Kueh Dadar.
Joka tiistai: Roti Jala ja Ubi Kayu: Currykana, Roti Jala ja Ubi Kayu
Joka keskiviikko: Laksa, paistetut kevätkääryleet ja Hoon Kueh
Joka torstai: Nasi Biryani, Masala Chicken ja Linssidhal.
Joka perjantai: Char Kway Teow, Nyonya Popiah ja Sago Gula Melaka.
Joka lauantai: Currykana, Roti Jala ja Ubi Kayu.
Joka sunnuntai: Laksa, paistetut kevätkääryleet ja Hoon Kueh