Liity tähän ruoanlaittokurssiin ja opi kuuluisien paikallisten reseptien salaisuudet, ruoanlaitto yksinomaan kauden tuotteista, kuten vihanneksista, ekstra-neitsytoliiviöljystä, paikallisista hienoista viineistä ja paljon muuta.
Kuuluisa italialainen lainaus sanoo, että “pieni tynnyri sisältää parhaan viinin”. Ei ole parempaa tapaa kuvata Umbriaa, Keski-Italiassa sijaitsevaa aluetta, jolla on runsaasti historiaa, kulttuuria ja muinaisia uskomuksia. Siellä on myös joitain parhaista keskiaikaisista borgheista, pikkukaupungeista tai kylistä, jotka ovat edelleen säilyneet sellaisina kuin ne alun perin olivat, Assisi, Perugia, Gubbio, Spoleto ja Orvieto muutamia mainitakseni.
Käytännönläheisen ruoanlaittotunnin aikana opit valmistamaan erityisiä ja ainutlaatuisia reseptejä. Työskentely vain jauhot ja munat, sekoita ne intohimoisesti, valmistaa taikina pasta fresca parantaa ruoanlaittotaitoja, vaivaa, leikata, tagliatelle rulla ja täytä ravioli. Nämä reseptit tekevät varmasti vaikutuksen ystäviisi, kun isännät seuraavat italialaiset illallisjuhlasi, kun olet palannut kotiin.
Kurssin päätteeksi istut pöydän ympärille nauttimaan työsi hedelmistä viihtyisässä ilmapiirissä ja nauttimaan toisen ruokalajin ja jälkiruoan pariksi lasillisen alueellista viiniä. Älä missaa tätä erityistä ja ikimuistoista päivää.
Voit myös valita vaihtoehdon, jossa voit nauttia vain aterian.
Perinteinen ruokalista tyypilliselle lounaalle tai illalliselle italialaisissa perheissä:
Alkuruoka, jossa on erilaisia crostineja: makkaraa ja stracchino-juustoa, yksi tai kaksi ruokalajia tuoretta pastaa; toinen ruokalaji kanaa, sianlihaa tai kalaa ja sen lisukkeet, ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä jälkiruoka, herkullinen lusikkajälkiruoka.
Sinut toivotetaan tervetulleeksi emännän kotiin ja hän toivoo, että vietät miellyttävän ajan ja muodostat pysyvän ystävyyden.