Tällä opastetulla seikkailulla opit kaiken kaakaopuusta, näet, miten suklaa valmistetaan kaakaopalloista, ja maistelet trooppisia hedelmiä. Hemmottele makunystyröitäsi ja tyydytä sieluasi maistelemalla laajasti 20 suklaalajiketta - todellista superruokaa, joka sisältää proteiinia, hiilihydraatteja ja rasvaa.
Vieraile kestävällä maatilalla, tutustu kaakaopuuhun, permakulttuuriin ja kestävään viljelyyn ja näe, miten suklaata valmistetaan. Nauti laajasta maistiaisesta, jossa on 20 erilaista suklaata, jotka kaikki on kasvatettu Havaijilla ja joiden kaakaoprosentti on korkea. Kokeile yksittäisiä lajikkeita Kauailta tai tavallista 85-prosenttista, jossa on tuoreita paahdettuja nibsejä, cajun-maustetta, tryffeleitä, inkivääriä, macadamiapähkinöitä, paahdettua kookospähkinää ja Tahitin limeä.
Näytteitä ovat muun muassa mole, kookosmaitocurry, garam marsala, mausteinen pippuri, merisuola, mantelivoi, valkosipuli, mustikka, appelsiini, jossa on criollo nibsejä, ja kirsikka. Garden Island Chocolate käyttää kivimyllyä papujen jauhamiseen, mikä säilyttää lääkinnälliset ominaisuudet ja korkeat kaakaoprosentit, ja säilyttää näin korkeat flavonoli- (antioksidantit), teobromiini-, fenyylietyyliamiini- ja anandamidipitoisuudet.
Tilalla valmistetaan myös latinalaisamerikkalaistyyppistä kuumaa suklaata, jossa on tuoreen suklaan likööri, tuoreita kokonaisia vaniljatankoja, jauhettua maustetta, tuoretta kookosmaitoa ja hunajaa - ei ruokosokeria. Maista kaakaota, litsiä, tähtihedelmää, leipähedelmää, jakkipuun hedelmää, longonia, greippiä, rambutania sekä mandariineja, ananasta, makadamiapähkinöitä, sokeriruokoa, mangoja, duriania, mangosteenia, acai-pähkinöitä ja paikallista hunajaa.