Syracusassa sinua odottaa todellinen sisilialainen ruoanlaittokokemus. Osallistut ruoanlaittokurssille ja opit alan niksejä.
Sisiliassa on tärkeää kerätä sukulaiset ja ystävät perinteisen pöydän ääreen, joka on tyylikäs ja täynnä aitoa ruokaa. Sinullakin on siihen tilaisuus, sillä tämän ruoanlaittokurssin avulla voit nauttia ruoanlaittopalvelusta yhdessä keittiömestari Ettoren kanssa.
Maisteluilla varustetun ruoanlaittotunnin aikana opit valmistamaan perinteisiä ruokia yksinkertaisella tavalla: Sisilian lämpö kietoo sinut sen väreihin, tuoksuihin ja muinaisen maun tuoksuihin.
Tulet huomaamaan, miten perheen perinteet ja luovuus kietoutuvat yhteen maukkaiden, kotitekoisten ruokien luomisessa. Kausittaiset, ensivalintaiset ja aina paikallisesti hankitut raaka-aineet tekevät ateriastasi ainutlaatuisen hyvän.
Lounas sisältää kaksi ruokalajia: kuuluisat sisilialaiset arancini-annokset ja jälkiruokana kuuluisat cannolit, jotka ovat sisilialaisen gastronomian symboleita.
Ruoanlaittokurssista tulee aistillinen kokemus, miellyttävä, ilahduttava ja ennen kaikkea tyydyttävä. Sinulle valitaan paikallinen viini, joka täydentää ja täydentää ruokien maistelua.