Näet tislaamomme ja käymme läpi prosessin, jossa valmistamme erittäin palkittuja väkeviä alkoholijuomia, ja kaikki tapahtuu tietysti lasi kädessä. Maistamme jokaista juomaa, jonka valmistamme kiertueen aikana.
Meillä on jokaiselle jotakin, valmistamme Stuðlaberg giniä, Loki Vodkaa, Hvítserkur rommia, Rökkvi kylmäkahvilikööriä ja Askur Aquavitia.
Näytöksen tähti, ylpeytemme ja ilomme, joka aloitti tämän matkamme.
H. Hovdenak teki Stuðlabergin vuonna 2009, kun hän tislasi ja sekoitti väkeviä alkoholijuomia erilaisilla kasviperäisillä aineilla. Hän kehitti kokeilujensa pohjalta reseptin nimeltä Gin 201, joka sai myöhemmin nimen Stuðlaberg. Nimi on islantilainen nimi kauniille colomnus-kivimuodostelmalle,
Esiintyy laajalti Islannissa.
Stuðlabergia ei kuitenkaan tehty yön aikana, vaan nykyisin käytettävän reseptin hiominen kesti useita vuosia. Kaikki vuosien varrella tehty kova työ ja mikrosäädöt ovat tuottaneet tulosta, ja sen ansiosta Stuðlaberg Gin on palkituin gini.
Islantilainen gini, joka tislataan ja pullotetaan Islannissa.
Täydellinen tasapaino kasviperäisten ainesosien, kuuluisan islantilaisen veden ja ainutlaatuisen tislausmenetelmämme välillä.
Laskea alkoholin kiehumislämpötila alas
37°C tällä tavoin säilytämme monimutkaisia makuja meidän
Erityinen pienen erän gini.
Ginimme on voittanut kultametalleja ympäri maailmaa ja se on yksi Islannin palkituimmista väkevistä alkoholijuomista.