Gastronominen matka alkaa Torinon historiallisesta keskustasta. Kävele kapeilla kaduilla ja tutustu samalla Piemonten alueeseen ja kulttuuriin paikallisen oppaan johdolla.
Maista gianduiottoa, paikallista harkoista valmistettua suklaata, jolla on mielenkiintoinen historia. Legendan mukaan gianduiotto syntyi Napoleonin asettaman mannermaasaarron seurauksena? Koska kaakaota pidettiin kalliina ylellisyystuotteena, monet alueen suklaata valmistavat suklaataiteilijat alkoivat korvata sen osittain hasselpähkinöillä, joita oli runsaasti alueen kukkuloilla.
Juo bicerin, joka tarkoittaa Piemontessa “lasia”, paikallista alkoholitonta juomaa, joka on peräisin toisesta 1700-luvun juomasta nimeltä bavareisa, joka koostuu kahvista, suklaasta ja maitokermasta ja jota tarjoillaan pyöreissä, läpinäkyvissä laseissa.
Maista vitel tonnè viinilasillisen kera. Termi vitel tonnè on peräisin Piemonten murteesta, ja sillä tarkoitetaan anjoviskastikkeella täytettyä liharuokaa. Vaikka tämän ruokalajin alkuperä on mysteerin peitossa, tiedetään, että läheisestä Liguriasta peräisin olevia sardelleja käytettiin laajalti vaihtoehtona suolalle, jonka hinta oli keskiajalla kohtuuttoman korkea.
Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä voit maistella herkullisia paikallisia juustoja, joista monilla on suojattu alkuperänimitys (DOP).