Nauti tunnin mittaisesta ruoka- ja viininmaistiaisesta kauniissa Corsanossa ystävien ja perheen kanssa. Kokeile kuuluisaa Pagnotto-leipää kahdella eri tomaattivalmisteella ja maistele paikallista viiniä Tramontien alueelta.
Maista herkullista “pagnottoa”, kotitekoista leipää, joka perustuu hapantaikinaan ja ikivanhoihin jyvätyyppeihin. Koe makuja menneisyydestä, maukkaita, terveellisiä ja ympäristöystävällisiä sekä sosiaalisesti ystävällisiä.
Lue lisää “Re Fiascone” -tomaatista, ikivanhasta tomaatista vuodelta 1800, jonka ACARBIO-yhdistys löysi uudelleen. Vuonna 1878 se omistettiin Italian kuningas Umberto I:lle ja nimettiin hänen mukaansa. Kokeile Re Fiascone -tomaattia, samaa tomaattia, jota käytetään kuuluisassa pizza Margheritassa.
Tutustu siihen, miten tämä ikivanha lajike pelastaa nykyään sosiaalisen hankkeen avulla Amalfin rannikon terassit rappeutumiselta ja hylkäämiseltä.
Kokeile “Garumia”, antiikin Rooman erikoisuutta, eräänlaista kalakastiketta, jota tarjoiltiin kaikissa muunnelmissa ja lajeissa, mutta yleensä kastikkeen makua täydentävät pähkinät ja yrtit.
Koe paikalliset ja muinaiset maut tässä ruoka- ja viinimaistiaisessa, joka on täynnä historiaa, kulttuuria ja herkullisia makuja.