OLETKO VALMIS AINUTLAATUISEEN PASTANVALMISTUSKURSSIIN?
Liity keittiömestari Riccardon ja hänen tiiminsä kanssa aitoon ruoanlaittokurssiin, jossa opit valmistamaan tuoretta pastaa tyhjästä kuuluisien italialaisten kastikkeiden kanssa. Kun olet tavannut Riccardon hänen isoäitinsä luona, hän toivottaa sinut tervetulleeksi ja näyttää sinulle pastanvalmistuksen taidon. Kurssille mahtuu enintään 8 henkeä, jotta varmistetaan aktiivinen osallistuminen ja kurssilaisten korkeampi laatu.
Kun varaat kurssin, voit oppia:
- miten tehdä pastataikina
- täytetyt pastat (kuten ravioli, tortellini, agnolotti, cappelletti ja muut).
- pitkää pastaa (kuten fettuccine, spagetti, tagliolini).
- miten tehdä pastatäytettä
- kastikkeiden valmistaminen
Kaikkiin ruokiin on tarjolla erinomaista luomuviiniä.
Tämän kurssin jälkeen tuorepasta on ruoanlaittotaitosi!
Riccardo tarjoaa sinulle vain tuoreimmat raaka-aineet, paikalliset raaka-aineet pieniltä tuottajilta, jos niitä on saatavilla, ja näyttää sinulle, miten valmistetaan kuuluisia pastakastikkeita. Roomalaisena kokkina Riccardon mestarikastikkeet ovat Amatriciana ja Carbonara. Kaikille kasvissyöjille on kuitenkin oma ruokalista, jossa on kastikkeita, kuten Cacio e Pepe (toinen roomalainen klassikko), Arrabbiata, Pesto ja paljon muuta.
Joten, mitä sinä odotat? Liity kurssille ja tule oppimaan pastan valmistusta paikallisten kokkien kanssa!
Jos katsot kalenterista etkä löydä päivämäärää tai kellonaikaa, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@riccardocookingclass.com