Nauti Valencian parhaasta flamencoelämyksestä. Koe flamencon kulttipaikka, joka on yksi maailman kauneimmista musiikkilajeista ja jolla on runsaasti taiteellista, kulttuurista ja historiallista rikkautta. Koe ainutlaatuinen kokemus, joka on yhtä intensiivinen kuin unohtumaton ja johon liittyy Välimeren keittiön parhaita herkkuja, jotka tarjoillaan kauniissa Tablaossa, jossa on intiimi ravintola ja mieleenpainuva tunnelma.
Tunne flamencon taika ja muinainen viehätysvoima, viime aikojen eniten viety kulttuuri-ikoni. Rakastu äärimmäisen dramaattiseen flamencoesitykseen. Yli kymmenen vuoden ammattikokemuksella flamencon ja autenttisen restauroinnin maailmasta tämä tablao toivoo saavuttavansa laajan yleisön flamencon taikuuden ja muinaisen viehätyksen avulla.
VIP EXCELLENCE MENU 90€ - Illallinen + show
Etuoikeutettu pöytä lavan lähellä
Avoin baari illallisella
VIP Excellence -maistelumenu
Saatavana kasvissyöjä- ja vegaaniversiona - Sovitettavissa intoleransseihin, allergioihin ja ruokavaliotarpeisiin.
Maistelumenu - Kaikki ruokalajit sisältyvät hintaan:
Rebujito Andaluz -aperitiivi
Valikoima leipiä tomaattikastikkeella ja oliivitapenadikermalla.
Iberialaista kinkkua ja valikoima juustoja.
Vihersalaatti, jossa on Valencian appelsiinia, vuohenjuustoa, paistettua sipulia, kirsikkatomaatteja, sitrusvinaigrettea, hunajaa ja Pedro Ximeneziä.
Konfitoitua turskafileetä paahdetun vihannesratatouillen päällä.
Punaviinissä paistettua naudan poskea provencelaisten yrttien kera paistettujen perunoiden kera.
Omenatatin vaniljajäätelön ja Pekan-pähkinöiden kera.
Lasi cavaa.
Juomat - Avoin baari illallisen aikana:
Punaviini Selección. D.O. Rioja, crianza.
Valikoima Valkoviini. D.O. Rueda.
Sangriaa, olutta, virvoitusjuomia ja vettä.
PREMIUM MENU 65€ - Illallinen + show
Saatavana kasvissyöjä- ja vegaaniversiona - Sovitettavissa intoleransseihin, allergioihin ja ruokavaliotarpeisiin.
Alkuruoat - Kaikki ruokalajit sisältyvät hintaan:
Tervetuliaisaperitiivi
Iberialainen kinkku ja juustovalikoima
Vihersalaatti, jossa on Valencian appelsiinia, vuohenjuustoa, kirsikkatomaatteja, paistettua sipulia, sultanoita ja sitrushedelmävinegretteä, hunajaa ja Pedro Ximeneziä.
Main - Valittavana on
Punaviinissä paistettua naudan poskea provencelaisten yrttien kera paistettujen perunoiden kera.
Konfitoitua turskafileetä paahdetun vihannesratatouillen päällä.
Aavikko:
Suklaabrownie vaniljajäätelöllä.
Juoma per henkilö - Valittavana
½ pullo punaviiniä (D.O. Rioja).
½ pullo valkoviiniä (D.O. Rueda).
½ Sangria-kannu.
½ kannullista olutta.
Vesi, virvoitusjuomat.