Nauti unohtumattomasta kulinaarisesta kokemuksesta tällä kurssilla, joka on suunniteltu auttamaan sinua hallitsemaan valencialaisen paellan tai äyriäispaellan valmistuksen taito. Uppoudu makujen, perinteiden ja iloisen toveruuden maailmaan, kun sinua ohjataan tämän upottavan ruoanlaittokokemuksen läpi.
Tutustu tiimiin, joka koostuu intohimoisista äidinkielisistä kokkeista ja avustajista, jotka kaikki ovat omistautuneet varmistamaan, että paellanvalmistusmatkasi ei ole vain informatiivinen, vaan myös perusteellisen nautinnollinen ja täynnä hauskuutta. Jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, jotta ymmärrät kaikki paellan valmistuksen olennaiset näkökohdat.
Voit valita klassisen valencialaisen paellan, jossa on kanaa, kania ja vihanneksia, tai maukkaan äyriäispaellan, joka vaatii monimutkaisen kastikkeen nimeltä “salmorreta”. Avaa salaisuudet valitsemasi ruokalajin kuuluisan makuprofiilin takana ja tekniikat, jotka ovat tehneet siitä kulinaarisen mestariteoksen.
Saapuessasi sinua odottaa lämmin ja viihtyisä ilmapiiri, jossa houkuttelevat tuoksut sekoittuvat oppimisen ja jakamisen yhteishenkeen. Aloita elämyksesi nauttimalla herkullisista tapaksista, jotka on yhdistetty asiantuntevasti syventävään sangria-työpajaan.
Nauti sangriaa, olutta, virvoitusjuomia, vettä ja Valencian DO-viiniä. Kokeile klassisia tapaksia, kuten Manchego-juustoa ja kinkkua, oliiveja, Valencian salaattia tomaatin kera, höyrytettyjä simpukoita, espanjalaista munakasta tai patatas bravasia (mausteisia perunoita).
Kokin asiantuntevassa ohjauksessa pääset tutustumaan paellan valmistuksen jokaiseen vaiheeseen ja saat käsityksen siitä taidokkuudesta ja tarkkuudesta, jota tarvitaan paellan tunnusomaisen maun ja rakenteen saavuttamiseksi.
Kun paellan mestariteos on valmis, kerääntykää ympärillenne, jakakaa tarinoita ja naurakaa, kun nautitte ponnistelujenne huipennuksesta. Päätä kierros makeaan makuun kauden hedelmien, coca de llandan (valencialaisen pesusienikakun), kahvin ja mistelan (kuivan viinin) kera.