Utiel-Requenan maakunta on suojattu alkuperänimitysalue viiniensä osalta, ja Bobal-lajike on erityisen merkittävä. Ainutlaatuinen maailmassa ja yksi historian vanhimmista.
Pedronesin viehättävässä pikkukaupungissa on erittäin aito juustotehdas. Sitä johtaa kolme veljestä, joilla on sama intohimo: maailman parhaan juuston luominen.
Heidän vuohenjuustojaan valmistetaan suurella omistautumisella: he lähtivät Pohjois-Espanjaan oppimaan kaiken siitä, ja nyt he säilyttävät niitä erikoisissa luolissa, jotka antavat niille täydellisen lämpötilan ja muita luonnollisia etuja.
Ne eroavat toisistaan makunsa vuoksi: nämä juustot valmistetaan käsin korkealaatuisesta vuohenmaidosta, ne tulevat suoraan vuohista, jotka ovat rauhallisessa luonnonympäristössä ja joista saadaan erittäin tuoretta maitoa.
Mitä sinä aiot tehdä?
Työpaja 'Luo oma juusto'
Vierailu luolissa ja selitys juustoista ja niiden valmistusprosessista.
Ohjattu maistelu, jossa on 8 erilaista juustoa ja rajoittamaton määrä juomia.
Juustotehtaan kokemuksen päätteeksi siirrymme Vera de Estenasin viinitilalle. Erittäin tuttu viinitila, jota johtaa Edu, joka sijaitsee unelmaympäristössä, jossa on viehättävä maalaistalo, joka sijaitsee kukkulan huipulla ja jota ympäröivät kauniit viinitarhat.
Edu esittelee meille viinitarhojaan ja kertoo, miten he valmistavat viininsä, ja lopuksi maistellaan.
Mitä sinä aiot tehdä?
Vierailu viinitarhoilla ja viinitilalla
3 viinin opastettu maistelu ja alkupalana paikallisia makkaroita.
Me viemme ja noudamme sinut, älä huolehdi mistään.
Aloitamme noutamisen klo 8:30, voit valita sinulle parhaiten sopivan noutopaikan ja ilmoittaa sen meille varausta tehdessäsi.
Noutopaikka:
Sercotel Sorolla Palace
NH Valencia Center
Torres de Serranos
Ciudad de la justicia edessä (piste lähellä Taiteiden ja tieteiden kaupunkia) , Avenida del Profesor López Piñero, 14.